Vakantiehuizen in Amalfi

Wil je wat tijd doorbrengen op een van 's werelds mooiste plekken? Amalfi is maar één van de vele fantastische plaatsen waar je een perfecte vakantie in Italië kunt hebben! En wat een plaats! De Amalfikust is beschermd, zodat het nageslacht ook nog hiervan kan genieten. De Amalfikust loopt van Cetera naar Positano op het zuidelijke gedeelte van het schiereiland Sorrento, ten zuiden van Napels. Kom nu nog meer te weten over dit schitterende gebied en vind jouw ideale vakantiehuis in Amalfi!

Vakantiehuis in Amalfi

Populaire vakantiehuizen - Amalfi kust

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Amalfi kust

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Amalfi kust

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Amalfi kust

Loading...

Moorse invloeden

In het plaatsje Amalfi zelf zijn de Moorse invloeden terug te zien. Zo ook in de Duomo. Een lange trap leidt naar dit gebouw. Naast de Duomo ligt een kloosterhof omringd door een tuin met Arabische arcaden. De steegjes met trapjes en pleintjes vormen een doolhof. Even uitrusten op een terrasje met een espresso of een glaasje wijn zal je zeker goed doen.

Uitzicht op zee in Amalfi

Oogverblindend mooi Amalfi - droom weg!

Amalfi kan gewoon niet genoeg aanbevolen worden. Het gebied is onbeschrijfelijk charmant. Bezoek bijvoorbeeld de beeldschone stad Positano, die de schrijver John Steinbeck in 1953 beschreef met de woorden: 'It is a dream place that isn’t quite real when you are there and becomes beckoningly real after you have gone.' Glinsterende zeeën, geheime baaien, dramatisch doordrenkte bergen en schilderachtige dorpjes. Als je een vakantiehuis aan de Amalfikust huurt, zul je betoverd worden door de schoonheid van de kust.

Zon, zee en strand - of zwembad?

De kust van Amalfi staat bekend om zijn prachtige landschap, maar lange zandstranden zijn niet de sterke kant van de kust. Je kunt zonnebaden en zwemmen in kleine baaien, je meenemen naar het geplaveide strand van Marina de Cantona of een huis huren aan de Amalfikust met een zwembad.

Jouw vakantiehuis in Amalfi kust

Adembenemend uitzicht op de kust van Amalfi? Een appartement in Amalfi of een vakantie aan de kust van Amalfi kan mogelijk een perfecte start zijn van je vakantie in Campanië.  De vakantiehuizen zijn goed ingericht en uitgerust. Op jouw eigen terras is het heerlijk rustig toeven. Beschik je graag over een zwembad bij het vakantiehuisje, geef dit bij ´uitgebreid zoeken´ op de website aan. Hier kun je je verdere wensen aangeven. Het voor jouw perfecte vakantiehuis zit er zeker tussen. Het voordeel aan een vakantie in een vakantiehuis in Italië is dat je totale vrijheid hebt. Niks moet en je deelt je tijd helemaal zelf in.