Vakantiehuis in Positano

Wie heeft nog nooit van de prachtige Positano gehoord? Positano, een kustbestemming van de Amalfikust, is zeer populair bij toeristen uit elk land. Het was al in het tijdperk van het Romeinse Rijk een vakantiebestemming! Met zijn prachtige stranden en onvergetelijke landschappen, is het onmogelijk voor je om te vergeten dat je Positano hebt bezocht tijdens je vakantie in Italië vanaf je vakantiewoning in Campanië!

Case vacanza a Positano

Het beste van Positano

Deze toeristische bestemming biedt zoveel aan zijn bezoekers! Je kunt kiezen of je altijd op het strand wilt blijven zonnebaden op het zand en zwemmen in het kristalheldere water van de kust, of een bezoek brengen aan het centrum, waar je de Saraceense torens die dateren uit de middeleeuwen, niet mag missen.

Je hebt ook de mogelijkheid om eenvoudig andere nabijgelegen locaties te bezoeken! Positano is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en vanuit de haven kun je snel Amalfi, Capri en Salerno bereiken!

Vakantiehuis in Positano huren

Onze vakantiehuizen in Positano zijn geschikt voor alle soorten reizen en reizigers: droom je van een praktisch appartement in de stad waarmee je het centrum te voet kunt bezoeken? Of een elegante villa aan zee? De vakantiehuizen zijn bijzonder geschikte voor koppels op zoek naar een romantische vakantie om ontspannen dagen door te brengen of om deze prachtige omgeving te verkennen.