Vakantiehuis in Sorrento

Sorrento is vakantie op z'n best. Verblijf in één van onze lokale vakantiehuizen in Italië en je bent dicht bij alles. Sorrento, dicht bij Pompeii en Napels is beslist een bezoek waard. De stad is een populaire vakantiebestemming, vanwege haar prachtige ligging op het schiereiland Sorrento, niet ver van de kust van Amalfi. Veel mensen kiezen ervoor om hier op huwelijksreis te gaan vanwege de idyllische en romantische sfeer, die hier heerst. Kom nu nog meer te weten over deze stad en vind jouw favoriete vakantiehuis in Sorrento!

Vakantiehuis in Sorrento

Populaire vakantiehuizen - Sorrento

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Sorrento

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Sorrento

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sorrento

Loading...

Wat te doen in Sorrento?

Tijdens je verblijf in een vakantiehuisje in Sorrento verveel je je geen moment. De stad heeft vele bezienswaardigheden te bieden. Bezoek de oude scheepswerf uit de twaalfde eeuw en de dom San Filippo e Giacomo. De kathedraal mag je ook niet missen. Vlakbij Sorrento liggen de Romeinse ruïnes op de Punta del Capo.

Sorrento beschikt over veel eetgelegenheden dus daar kun je ook voor kiezen. In het centrum aan het Piazza liggen veel restaurantjes waar je terecht kunt voor pizza, pasta, vis en vlees. Als toetje natuurlijk een Italiaans ijsje. Je kunt zelfs het nachtleven nog induiken in Sorrento. De stad beschikt over meerdere clubs en discotheken.

Als je vakantie viert in Sorrento staat 'la dolce vita' voorop. Het is voor de hand liggend om een bezoek te brengen aan Napels, de Vesuvius, Pompeii en Herculaneum. De beschermde kust van Amalfi moet je ook zien. En misschien heb je ook tijd voor een boottocht naar het eiland Capri tijdens je verblijf in Italië.

Jouw vakantiehuis in Sorrento

NOVASOL Vakantiehuizen heeft villa's te huur op veel plaatsen in Italië, bijvoorbeeld hier in Sorrento in de regio Campanië. Het assortiment aan vakantiewoningen is groot en gevarieerd. Alle vakantiehuizen in Sorrento zijn individueel ingericht, geheel naar de eigen stijl en smaak van de eigenaar. Dat maakt het geheel een stuk persoonlijker. Je bent gewoon dichter bij het echte Italiaanse leven, als je een lokaal vakantiehuis of appartement huurt. Na een dag vol indrukken kom je weer terug in je vakantiehuisje of appartement in Campanië en plof je neer op je eigen terras. Geniet van de zon op je ligbed en bedenk wat je gaat doen met het diner. Dit kun je uiteraard zelf bereiden in de goed uitgeruste keuken.