Vakantiehuis in Furore

Furore is een van de mooiste dorpjes van Campanië. De stad is een verzameling huisjes die verspreid liggen tussen de rotsen. Het oudste gedeelte van Furore ligt aan zee. Overal zie je schattige bruggetjes, gekleurde vissersboten en muurschilderingen. Dit alles maakt een vakantie in Italië in een vakantiehuis in Furore zeker waard! NOVASOL heeft meerdere vakantiehuizen in Campanië in deze streek.

Ferienhaus - Furore

Populaire vakantiehuizen - Furore

Loading...

Romantische onbekend stadje

Turquoise blauwe zee, weelderig groen en vele excursiemogelijkheden.  Furore is een relatief onbekend juweeltje langs de prachtige kust van Amalfi, gelegen in de regio Campanië. Amalfikust is een populaire bestemming voor huwelijksreizen en romantische midweekjes weg. Een vakantiehuis in Furore is een goede keuze voor je vakantie in Italië.

Vakantie in een prachtige omgeving

Word wakker met een zonnige dag in Italië! Eet het ontbijt op je terras, adem de frisse oceaanlucht in en maak plannen voor de dag. De kust van Amalfi zit vol met gezellige baaitjes verborgen tussen de steile bergen en er zijn veel mooie plekken om te zwemmen. Neem een ​​duik in de fjord van Furore, een prachtige plaatsje aan de kust.

Steden rondom Furore

Het huren van een vakantiehuis in Furore is ook een goed startpunt als je de rest van Italië wilt zien. Vanuit Furore kun je naar het mooie Sorrento gaan om de historische schatten van de stad te ontdekken, een reis maken naar de culturele metropool Napels of het rijke en beroemde eiland Capri bezoeken. Geniet ook van de beroemde pizza Napels, verse zeevruchten en traditionele visgerechten.