vakantiehuis in Agropoli

Agropoli is een havenstadje aan de kust van Cilentana. De naam is afkomstig van de Griekse Akrolopis. Vanaf je vakantiehuis in Campanië begint het avontuur bij de haven! Maak een wandeling op de havenmuren. Bezoek daarna het historisch centrum langs de middeleeuwse toegangspoort en loop door de smalle straatjes naar boven. Op de heuvel heb je een geweldig uitzicht over de Golf van Salerno en de kuststreek! Met een vakantiehuis in Agropoli ontdek je de stad des te sneller en waan je je helemaal in Italiaanse sferen!

Bezoek de haven vanaf je vakantiehuis in Agropoli

Populaire vakantiehuizen - Agropoli

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Agropoli

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Agropoli

Loading...

Agropoli: een stukje geschiedenis

Het grondgebied van deze badplaats is bezet vanaf het verre Neolithicum en heeft daarom een ​​lang verleden! Het fascinerende historische centrum herbergt nog steeds de meeste muren en de deur die dateert uit de jaren 1600 en is symbool van de stad. Dit dorp is gemakkelijk bereikbaar via de trappen, een klim met slechts een enkele ingang. Daarnaast kun je ook het kasteel van Agropoli "Castello dei Sanfelice", de versterkte torens aan de kust en de vuurtoren bewonderen. Agropoli heeft een lange lijst met dingen om haar bezoekers te laten zien! Je kunt je absoluut niet vervelen met een vakantiehuis in Agropoli!

Wat te doen in Agropoli?

Deze mooie historische stad ontstond in de 6e eeuw. Je kunt je wel voorstellen dat er al genoeg te zien is als je door de smalle straatjes loop vanaf je vakantiehuis in Agropoli. Het leven in het centrum gaat dag en nacht door en de kustlijn bestaat alleen maar uit stranden. Genoeg te doen zou je zeggen!

  • Dagje strand

  • Bezoek Castello dei Sanfelice

  • Wandel over de havenmuren