Vakantiehuis in Massa Lubrense

Heb je de wens om je vakantie door te brengen in een prachtige kustplaats van Italië? In Massa Lubrense is een klein stadje in de grootstedelijke stad Napels en een prachtige badplaats voor je volgende vakantie naar Italië als je overnacht in een vakantiewoning in Campanië! Het stadje is niet groot, maar er valt in de omgeving genoeg te zien met een vakantiehuis in Massa Lubrense.

Case vacanza a Massa Lubrense

Ontspan op het zonnige strand!

Massa Lubrense is een fantastische bestemming om te ontspannen op het strand, een duik te nemen in onze prachtige zee en betoverd te worden door de adembenemende landschappen van de kust van Campanië. Een populair strand is Baia di Ieranto en de Baia delle Sirene. Baia di Ieranto ligt verstopt in een baai, waardoor je eerst een wandeling van een half uurtje moet maken om het strand te bereiken. Baia delle Sirene is wellicht net zo mooi. Je hebt uitzicht op de mooie blauwe zee en er zijn rotsen. Hierdoor is Baia delle Sirene niet echt kindvriendelijk, maar  Baia di Ieranto wel!

De schitterende bezienswaardigheden in Massa Lubrense

Het natuurgebied van de Baai van Jeranto is een prachtig gebied dat je niet mag missen, samen met het Marine Park van Punta Campanella, de plaats van Marina della Lobra en de Scoglio del Vervece. Dit zijn allemaal beroemde bezienswaardigheden van Massa Lubrense. Bezoek ook Crapolla Cove. Na vrij veel trappen van stad naar stad bereik je deze mooie baai! 

Het marine Park van Punta Campanella bereik je na een mooie wandeling met spectaculair uitzicht vanaf je vakantiehuis in Massa Lubrense. Het leidt je langs de oude Romeinse tempel van Minerva, waarbij je uitzicht hebt op de baai!