Vakantiehuizen in Maastricht

vakantiehuis Maastricht

Vakantiehuizen in Maastricht

Maastricht en ook de omgeving hebben zoveel te bieden. Tijdens je vakantie in een vakantiehuis of appartement verveelt je je geen moment. Om de stad goed te leren kennen kun je deelnemen aan de routes die in de stad georganiseerd zijn, bijvoorbeeld de kunstroute, MMM Maastricht route of de Flikken Maastricht route waarbij je langs de belangrijke plekjes gaat van deze spannende serie.

Wat maakt een vakantie in Maastricht zo bijzonder?

Maastricht is de hoofdstad van Limburg. De stad is bekend door naam gegeven te hebben aan een berucht EU-tractaat. Hier vind je bijvoorbeeld mooie oude paleizen, bochtige straatjes die er om smeken om gefotografeerd te worden, en vele musea met kunst en geschiedenis voor de cultureel geïnteresseerden. Maar denk nu niet dat dit een stad is die in het verleden leeft. Maastricht heeft een bruisend nachtleven, veel goede café's en eetgelegenheden.

Activiteiten in het bruisende Maastricht

Door een vakantiehuis of appartement in Maastricht te boeken, heb je de beste voorwaarden gecreëerd voor een geslaagde vakantie in Limburg. De stad, die vooral bekend is vanwege het EU-verdrag van 1992, ligt in het zuiden van Nederland en ligt op slechts een steenworp afstand van Duitsland en België . Natuurlijk hoef je niet noodzakelijk naar het naburige België te reizen om een ​​opwindende vakantie op je Nederlandse vakantie in de provincie Limburg te beleven. Vanuit je vakantiehuis of vakantieappartement in Maastricht profiteer je van de vele aanbiedingen die hier aan toeristen worden aangeboden.

Ben je niet bang in het donker, dan is een rondleiding door de grotten van de Sint Pietersberg of door de gangen van de Kazematten echt iets voor jou. Toch liever boven de grond? Laat je dan rondleiden door een stadsgids die de meest interessante plekjes van de stad laat zien met leuke verhalen en anekdotes. Na een dag van bezienswaardigheden, activiteiten of shoppen beslist je zelf of je voor het diner teruggaat naar je vakantiewoning in Maastricht of dat je in het centrum blijft hangen voor een hapje en een drankje. De vele kroegjes en restaurants nodigen uit om de avond daar door te brengen. Ontdek het bourgondische Maastricht en laat je smaakpapillen verwennen. Bekijk ons volledige aanbod en kies het perfecte vakantiehuis of appartement in Limburg. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Wacht niet langer en laat de vakantie voorpret vast beginnen.

Huur jouw vakantiehuis in Maastricht

De charmante stad Maastricht in Nederland is klaar om je te ontvangen. Bezoek de stad Maastricht vanuit onze exclusieve vakantiehuizen in Nederland. Met de vakantiewoningen kun je de fantastische atmosfeer beleven in de charmante stad. Met NOVASOL kun je vakantie vieren zonder je zorgen te maken of het huis nu wel voldoet aan de standaard die je verwacht. Wij hebben van te voren alle huizen gecontroleerd.