Vakantiehuizen in Stevensweert

Een leuk feitje over Stevensweert is dat de Kantharos (een zilveren beker) verkocht werd in Stevens weert voor 125 gulden. Later bleek deze beker van onschatbare waarde en is nu te zien in Museum Het Valkhof in Nijmegen. Het voorwerp betekende een kentering in het Nederlandse recht.

vakantiehuis Stevensweert

Populaire vakantiehuizen - Stevensweert

Loading...

Waar ligt Stevensweert?

Stevensweert lig in de Nederlandse Limburg vlak aan de Belgische grens. Hierdoor kun je je vakantie in een vakantiehuis in Limburg perfect combineren met een daguitstap naar België. De plaats ligt in het midden van de provincie op een eiland, omgeven door de Maas en het Julianakanaal. Vanuit je vakantiewoning in Stevensweert kun je de genieten van de rust, want de plaats telt niet meer dan 1900 inwoners.

Stevensweert - de perfecte locatie voor jouw vakantiewoning

Met een van de vakantiehuizen in Stevensweert ben je verzekerd van een succesvolle vakantie in Nederland. NOVASOL heeft vakantiewoningen in en rondom Stevensweert. Stevensweert is een klein dorp in Limburg. Het ligt aan de welbekende rivier de Maas, eeuwen lang een van de levensaders van het land. Met onze fraaie vakantiehuizen in Nederland ben je ervan gegarandeerd een heerlijk verblijf in Stevensweert te krijgen. Wij hebben alle vormen van vakantiewoningen - en we hebben er ook een die bij je smaak en beurs past. Het gebied rondom Stevensweert is bijzonder, omdat het gedomineerd wordt door de rivier de Maas.

Langs de rivier zijn er uitstekende stranden. Hier ligt ook een mooi subtropisch zwembad op rijafstand. Daarbij heeft de streek ook een mooie natuur - bijvoorbeeld vindt men hier enkele van de bergachtige massieven die in het land te vinden zijn.Huur je een vakantiehuis bij NOVASOL Vakantiehuizen, dan ben je er zeker van waar voor je geld te krijgen. Al onze vakantiewoningen in Limburg worden grondig nagekeken, om er zeker van te zijn dat onze gasten precies krijgen wat ze wensen.

Jouw vakantiehuis in Stevensweert

Vanuit je vakantiehuis in Stevensweert kun je mooie fietstochten maken naar leuke bezienswaardigheden. Fiets bijvoorbeeld naar de Hompesche Molen. Deze ligt tussen Ohé en Laak en Stevensweert. Bekijk de molen van binnen en ontdek hoe er vroeger hier geleefd en gewerkt werd. Onder het genot van een kopje koffie en stukje vlaai geniet je van het uitzicht op het landschap.

Na een lange fietstocht is het heerlijk thuiskomen in je vakantiehuis of appartement in Limburg. Je eigen terras nodigt uit tot ontspannen. De kinderen spelen in de tuin en je ontsteekt de barbecue, zodat de zomeravond nog lang kan duren. Bij veel vakantiehuizen in Nederland is je huisdier ook welkom. Je kunt zo echt met het hele gezin op vakantie. Boek nu het perfecte vakantiehuis in Limburg en laat de vakantie voorpret alvast beginnen