Vakantiehuis in Eindhoven

Vanuit je vakantiehuis in  Eindhoven maak je leuke dagtrips naar bijvoorbeeld Safaripark de Beekse Bergen en de Efteling. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Eindhoven. Bijvoorbeeld in het Van Abbenmuseum. Het museum beschikt over moderne en hedendaagse kunst van onder andere Picasso en Kandinsky, maar ook sculpturen, installaties en videowerken. In de vele parken in Eindhoven vindt je openbare kunst en ook de kerken zijn de moeite waard om te bezoeken vanuit je vakantiewoning in Noord-Brabant.

vakantiehuis Eindhoven

Evenementen

Eindhoven bruist en dat kun je in iedere seizoen ervaren vanuit je vakantiewoning in Brabant. Het gehele jaar door worden er evenementen georganiseerd. GLOW is een festival door het centrum van de stad. Grote gebouwen worden prachtig verlicht met ondersteuning van muziek of geluid. Loop de ongeveer 4 km lange route en laat je verrassen door de lichtkunst die hier is toegepast. Het festival vindt Eindhoven plaats in november.

Tijdens carnaval wordt Eindhoven omgedoopt tot Lampengat en is het vier dagen feest in de stad. Pinksteren wordt culinair gevierd tijdens Eindhoven Culinair. Maar ook als er niks gevierd wordt is de stad vol leven. Veel studenten zorgen doordeweeks en in de weekenden voor een levendige sfeer. Proef de sfeer tijdens je verblijf in een van de vakantiehuizen in Eindhoven. De vakantiewoningen in Noord-Brabant zijn van hoge kwaliteit en van alle gemakken voorzien. Bekijk nu het volledige aanbod vakantiehuizen in de omgeving van Eindhoven op onze website en boek je korte of lange verblijf in Brabant.

Bezienswaardigheden

  • Sint-Catharinakerk

  • Philips Museum

  • PSV Museum: alle PSV fans kunnen hier hun hart ophalen

  • De Blob: te vinden vlakbij het centraal station

  • De Evoluon: prachtig gebouw uit 1950, waar je tevens iets kan eten en drinken

Vind je moderne vakantiehuis in Eindhoven

Eindhoven is een erg levendige stad met bars, restaurants en muziekscènes. In de zomer wordt er een reeks muziek-en cultuurfestivals georganiseerd - het meeste ervan in augustus.  NOVASOL kan vakantiehuizen in Eindhoven in Nederland aanbevelen. Onze vakantiewoningen liggen in een fraaie natuur en Eindhoven is een bijzonder mooie stad. Met z'n 220.000 inwoners is Eindhoven de hoofdstad in Noord-Brabant. Het centrum van de stad is een mengsel van historische gebouwen en moderne torenflats. Dit geeft een heel speciale atmosfeer. De stad is een leidende design- en architectuurstad, met mogelijkheden voor shopping en uitstapjes.

NOVASOL heeft fraaie vakantiehuizen in Nederland, zowel in de stad zelf, maar ook fantastische vakantiewoningen die gelegen zijn in gebieden met een mooie natuur en toch nog zo dicht bij het centrum dat je het volle profijt krijgt van de aanbiedingen van de stad.