Vakantiehuis in Loon op Zand

Loon op Zand is een kleine stad vlak bij het Nationaal Park Loonse en Drunense duinen. De rustige omgeving, de natuur en de omliggende steden maken van Loon op Zand een ideale vakantiebestemming in 'vakaniehuis Nederland'. De bosrijke omgeving is ideaal om te wandelen of te fietsen en 's avonds is er genoeg tijd om uit te rusten in je vakantiehuis in Loon op Zand.

vakantiehuis Loon op Zand

Populaire vakantiehuizen - Loon op Zand

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Loon op Zand

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Een vakantiehuis in Loon op Zand huren stelt je in staat om wandeling te maken of te fietsen in het gebied. De Loonse en Drunense duinen bestaat uit bos, heide en heel veel zand. Er zijn verschillende restaurants waar je na zo'n grote wandeling kunt uitrusten. Bezoek ook eens de Sint-Jans kerk, het kasteel van Loon op Zand of de Molen van der Wouw. Ook zijn de Efteling en de Beekse bergen in de omgeving gemakkelijk te bezoeken voor een dagje uit met de kinderen. Mis je toch het stadsleven, dan bieden Tilburg en 's-Hertogenbosch een uitkomst.

Vakantiehuis in Loon op Zand huren

Je komt pas echt tot rust in Brabant met een vakantiehuis in Loon op Zand. In de zomer geniet je in de tuin van het zonnetje en al het groen in de omgeving. In de winter ontspan je heerlijk voor de kachel of maak je een wandeling door het zand van de Loonse en Drunense duinen. Zo kom je samen met je partner goed tot rust of ga je samen het avontuur aan. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en met oog voor detail ingericht naar de smaak van de huiseigenaar. Overnachten in Loon op Zand in een vakantiehuis in Brabant staat voor rust en ruimte en veel privacy.