Vakantiehuis in Noordwijk

Noordwijk is een mooi stukje kust in het noorden van Zuid-Holland. Noordwijk heeft een lange geschiedenis die terug gaat naar minstens de 2000 voor het jaar 0. Dit zorgt er dan ook voor dat de geschiedenisliefhebbers hier graag komen, niet alleen om van het strand te genieten, maar ook een stukje oude cultuur mee te pikken. Zo is het mogelijk om een rondleiding te volgen langs de mooiste plekken van het dorp door middel van een routeboek. Aanvullend daarop is er ook muziek die speciaal uitgekozen is voor de wandeling en verschillende oude dorpsstemmen om u te informeren over wat u aan het bewonderen bent. Vandaag de dag biedt een vakantiehuis in Noordwijk echter nog veel meer. Zo is er een permanente ruimte expositie van de ESTEC (De Europese ruimtevaart divisie). Hier worden vragen beantwoord zoals: Wat is een zwart gat? Hoe werkt zwaartekracht? Aan welke ruimtemissies wordt er momenteel gewerkt? Dit is natuurlijk een klein aantal vragen maar in een notendop is deze expositie zeker het bezoeken waard.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Noordwijkerhout

Loading...

Zee en natuur

Fietsen en wandelen is uiteraard ook goed te doen. Vanuit uw vakantiehuis in Noordwijk kunt u een fiets huren en door de duinen of juist de Bollenstreek fietsen en van heerlijke natuur genieten. Sterker nog u kunt gewoon een fiets aan huis laten bezorgen zodat u niet eerst naar de verhuurder toe moet. De watersport liefhebber zit ook goed. Bij Watergames kunt u verschillende watersporten beoefenen zoals kajakken, raften of surfen. Mensen in groep zijn ook van harte welkom om een eigen lijst te maken van watersporten die zij willen doen om zo een dag te hebben om nooit meer te vergeten. Zo valt er nog meer te beleven met een vakantiehuis in Zuid-Holland, want Den Haag ligt op slechts een klein halfuurtje rijden. Als u dus zin heeft om even lekker te winkelen in een van de grootste winkelcentra die Nederland te bieden heeft zit u hier helemaal goed.

Heerlijk eten met een vakantiehuis in Noordwijk

Noordwijk ligt aan de Nederlandse kust dus dat betekend zeevruchten en vis. Uiteraard zijn er restaurants te vinden die heerlijke maaltijden voor u klaar maken. Dat kan heel luxe of juist lekker traditioneel. Een andere echte hotspot is Coco Saigon: Authentiek Vietnamees eten in hartje Noordwijk. Te midden van alle vis tenten is dit een hele andere maar heerlijke keuken. Dit is een trendy restaurant met Street food waar u ook heerlijk thee kan drinken. Dit is allemaal mogelijk als lunch, diner of in zakelijke sfeer! Verder vindt u restaurants op de boulevard waar u van het zeezicht kunt genieten onder het genot van heerlijk eten en fantastische drankjes. Dus puur en alleen voor het eten is een vakantiehuis in Noordwijk de moeite echt wel waard!

Met een vakantiehuis in Nederland, aan de kust, zit u altijd goed. De natuur ontdekken, de duinen in of juist lekker zonnen aan de zee. Er kan uiteraard nog meer gedaan worden, maar het is een echte aanrader voor iedereen die van zon, zee en eten houdt.