Vakantiehuis in Rotterdam

Bij een verblijf in een vakantiehuis in Rotterdam is het nodig om de stad meerdere malen te bezoeken. Er is zoveel te zien en te doen! De Euromast is een bekend bouwwerk en is inmiddels 185 meter hoog. Hier kun je genieten van het mooie uitzicht en ook eten, slapen, feesten en zelfs naar beneden abseilen. Vanaf je vakantiehuis in Rotterdam bereik je de stad met gemak en het avontuur kan beginnen!

vakantiehuis in Rotterdam

Ontstaan van de Rotterdam

Rotterdam wordt het eerst genoemd rond 900, maar de stad is zeker honderden jaren ouder. De binnenstad werd verwoest in de Tweede Wereldoorlog, toen de stad door de Duitsers gebombardeerd werd. Maar een doelbewuste restauratie maakte het centrum vandaag tot een voorbeeld van hoe men in een oude stad een heel nieuwe, ultra-moderne wijk kan bouwen.

De (inter)nationale stad van de architectuur

Nog meer bijzondere architectuur is te bewonderen op de Wilhelminapier, dichtbij je vakantiehuis in Rotterdam. Vroeger was deze plek het vertrekpunt van de Holland Amerika lijn. In hotel New York ziet je de geschiedenis van deze tijd terug. Voor de kinderen is een dagje Diergaarde Blijdorp of het Oceanium erg leuk. En aan het einde van de dag gaat u gewoon weer terug naar je vakantiehuis nabij Rotterdamvakantiehuis nabij Rotterdam. Uitrusten doe je in de tuin van je Zuid-Hollandse vakantiehuis en bij mooi weer ontsteekt je de barbecue voor een lange zomeravond vol lekker eten en gezelligheid.

Wat te doen in deze wereldstad?

Sinds het najaar van 2014 is de markthal in Rotterdam geopend. Dit imposante gebouw is een goede mix van winkels, horeca, markkramen en woningen. Koop hier verse producten voor het diner van diezelfde avond in je vakantiehuis in Rotterdam. Krijg je er al trek van dan eet je ter plaatse al wat. Alle vakantiehuizen beschikken over een goed uitgeruste keuken dus hier kunt u de lekkerste gerechten bereiden. Rotterdam, Europa's grootste havenstad, is een historische stad van formaat in Nederland. NOVASOL kan je een vakantie aanbieden in de vakantiehuizen bij Rotterdam. Men denkt aan de enorme haven van de stad wanneer Rotterdam genoemd wordt. Dat is heel natuurlijk - de haven is de grootste van Europa. De excursies in het havengebied zijn een belevenis. Maar de stad heeft veel andere aanbiedingen.

Vind een modern vakantiehuis in Rotterdam

Ga de fantastische stad Rotterdam zien vanuit de exclusieve en populaire vakantiehuizen in Zuid-Holland van NOVASOL. Met onze vakantiewoningen krijg je het beste van Nederland: metropool, cultuur en amusement, en daarbij rust en een schitterende natuur. Wees er zeker van de vakantie in Nederland te krijgen die je verwacht en boek je vakantie bij NOVASOL. Wij staan er voor in dat alle huizen voldoen aan de hoge standaard die ons op ons gebied tot de leidende verhuurfirma in Europa gemaakt heeft.