Vakantiehuis in Katwijk

Geniet van de omgeving en natuur wanneer je verblijft in een vakantiehuis in Katwijk. Heerlijk uitwaaien op het strand, een wandeling door de duinen of het Panbos. Je kunt op verschillende manieren actief bezig zijn in Katwijk. Naast wandelen en fietsen is het mogelijk om te gaan paardrijden op het strand, (kite)surfen of wakeboarden. Gaat dit iets te snel voor je? Dan is een sloepje huren en het watergebied op die manier ontdekken, meer iets voor je.

Hou vakantie in een vakantiehuis in Katwijk aan de kust

Het mooie Katwijk

Katwijk is een vissersplaats aan de Nederlandse Noordzeekust. Het ligt maar 15 km. van Den Haag, en is een populair vakantie - en excursiedoel. Vele oorspronkelijke vissershuizen zijn bewaard gebleven en dat geeft het dorp een speciale atmosfeer. Katwijk ligt tussen Den Haag en Leiden, daarom is er altijd iets te doen als je genoeg hebt van het strand. Dicht bij de stad liggen de imponerende sluizen die de uitmonding van de Rijn in de Noordzee controleren. Dat moet je zien - vooral als je kinderen bij je hebt.

Neem je eigen fietsen mee naar het vakantiehuis, want er zijn prachtige routes in de omgeving. Fiets de 60 km lange bloembolroute en je ziet de mooiste bloembolvelden van Noordwijk, Hillegom, Lisse en Sassenheim. Wacht niet langer en boek nu het perfecte vakantiehuis in Katwijk en je heeft een vakantie om nooit meer te vergeten.

Met kinderen op vakantie naar Katwijk

Met een vakantiehuisje in Katwijk beleef je een fijne tijd. Bij mooi weer geniet je van de rust en de zon op je eigen terras. De kinderen spelen in de tuin, in de speeltuin of op het strand. Je hebt de volledige vrijheid bij een verblijf in een NOVASOL vakantiehuis in Katwijk. Bepaal zelf hoe laat je opstaat, wanneer je eet en of je de deur uitgaat voor een uitstapje.

Jouw vakantiehuis in Katwijk

Met de vakantiehuizen van NOVASOL is de vakantie in Katwijk al vanaf het begin een succes. Wij hebben exclusieve huizen en meer bescheiden vakantiewoningen voor allen die behoefte hebben aan zon, zomer, strand en een heerlijke omgeving. Geniet in onze fraaie vakantiewoningen in Zuid-Holland. NOVASOL heeft huizen van hoge kwaliteit voor iedereen. Al onze huizen worden grondig nagekeken om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Met vakantiehuizen van NOVASOL kun je echt van je vakantie genieten in Katwijk in Nederland. Wij hebben in Katwijk moderne vakantiehuizen met de juiste prijs.