Vakantiehuis in Den Haag

Vakantiehuis in den haag

Vakantiehuis in Den Haag

Den Haag is niet alleen het hart van de politiek in Nederland, maar het is ook een bruisende stad met tal van activiteiten en bezienswaardigheden. De stad is aantrekkelijk voor jong en oud. Met de vakantiehuizen in de omgeving van Den Haag beleef je Den Haag op zijn best.

Is een vakantie in Den Haag de moeite waard?

Den Haag in Nederland is een fascinerende stad. Beleef het centrum en de musea in wereldklasse in het fraaie Den Haag met vakantiehuizen van NOVASOL. In Den Haag in Zuid-Holland zijn de regering en het parlement gevestigd. Toch is het niet de officiële hoofdstad - die eer valt Amsterdam ten deel. Maar de regeringsstad heeft alle aanbiedingen die men van een metropool verwacht.

Wat doe je in Den Haag?

"Den Haag" is de naam van de tuin van een graaf. Waarschijnlijk is het gerelateerd aan de passie van de oprichter (Wilhelm II) voor tuinieren. De geschiedenis van de stad, die dateert uit 1248, biedt een enorme rijkdom aan culturele en architectonische meesterwerken. De stad is het administratieve centrum van Nederland, maar niet de hoofdstad van het land. Prinses Beatrix woont ook in de stad. In Den Haag is het hoofdkwartier van het Internationaal Gerechtshof gevestigd en daarom wordt de stad keer op keer bezocht door politici en functionarissen van over de hele wereld. Dat is waarom je enkele van de beste restaurants, cafés en nachtclubs in de stad zult vinden. Vanwege de rechtbank is het beveiligingsniveau in de stad erg hoog. Na een grote renovatie is het Maurtitshuis weer open. Hier hangen schilderijen van grote schilders zoals Rembrandt en Vermeer. Na het snuiven van cultuur is het tijd om te shoppen en een hapje en drankje te doen in één van de vele cafés of restaurants. Daarna is het heerlijk om thuis te komen in je vakantiehuis in Den Haag.

Ideaal voor een gezinsvakantie

Den Haag is niet allen leuk voor volwassenen, maar ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Ze zullen hun ogen uitkijken in Madurodam. De miniatuurgebouwen zijn te bewonderen en er valt ook een hoop te doen, zoals leren vliegen op Schiphol en de Oosterscheldekering bedienen. Op korte afstand van Den Haag ligt het strand van Scheveningen. Hier is ieder seizoen wel iets te doen. Bij mooi weer is het natuurlijk heerlijk toeven op het strand en bij slecht weer ontdekt je  het onderwaterleven bij Sea Life. Vanuit je vakantiehuis in Zuid-Holland kun je al deze bezienswaardigheden gemakkelijk bezoeken.

Vind een ideaal vakantiehuis in Den Haag

Ga met NOVASOL naar Den Haag en je krijgt een prachtige vakantie in Nederland. De stad krioelt van de culturele aanbiedingen, interessante attracties en restaurants. Wij hebben hier een aantal vakantiehuizen en appartementen. Met een huis van Novasol kun je vakantie houden zonder zorgen of het huis voldoet aan de standaard. Alleen de vakantiehuizen die aan onze kwaliteitseisen voldoen worden vrijgegeven aan onze gasten.