search

Vakantie in een vakantiehuis in Vejers, Gærup en Mosevrå

Vejers is één van de oudste en meest bekende badplaatsen van Denemarken. Vejers is opgedeeld in een zuid- en noordstrand dat door een klein beekje gescheiden wordt. Het zuidstrand wordt volop benut door badgasten die met de auto tot aan het strand kunnen rijden, hiervoor is genoeg plaats. Vejers Strand is goed om te vliegeren. Achter de duinen liggen de vakantiehuizen en het leuke centrum met meerdere winkels en restaurantjes.

De stad Gærup ligt in een schilderachtige omgeving in het midden van de natuur. Hier vindt u een groot aantal bezienswaardigheden, activiteiten, winkelmogelijkheden en restaurants die het plaatsje Gærup tot een aantrekkelijke vakantiebestemming maken om uw vakantiehuis te reserveren. Het dorp Mosevrå ligt in een uniek landschap aan de Ho baai, en is het perfecte uitgangspunt voor trips naar de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Slechts op enkele kilometers ten Noorden van Esjberg vindt u het dorp Sjelborg. De omgeving en de natuur rond het dorp is erg mooi en heel rustig. Toch zult u zich hier niet vervelen want er is altijd wat te beleven in Sjelborg. Zoek nu binnen ons aanbod naar het perfecte vakantiehuis in Denemarken.

In de omgeving zijn voldoende bezienswaardigheden en activiteiten te ondernemen. Ga bijvoorbeeld lekker vissen, of breng een bezoekje aan het sportcentrum in Blåvandshuk, Legoland®, de strandmarathon in het laatste weekend van juni of sla uw slag op één van de 5 golfbanen in de omgeving. Of wat dacht u van een avondje ontspannen in uw eigen vakantiehuisje in Denemarken? Neem een goed boek mee en geniet van de rust.

West-Jutland is een uitstekend punt om trips te maken naar enkele van de bekendste attracties van Denemarken. Een kleine selectie uit de mogelijkheden:

Legoland

In Legoland in Billund beleeft u spanning en snelheid, dat is Legoland. Er zijn hier ridders, gevaarlijke cowboys, wilde indianen en nog veel meer. Er gebeurt altijd iets spannends in Legoland!

Gviskudzoo

Hier vindt u wilde dieren uit 5 continenten. Veel van de dieren kent u alleen uit de natuurfilms maar in deze dierentuin staat u oog in oog met ze. In 1969 begon Gviskud met een leeuwenpark. Sindsdien is het bestand goed uitgebreid en momenteel leven er meer dan 120 verschillende diersoorten in het park. Ga op safari met de eigen auto of met de safaribus en zie de leeuwen, giraffen, gorilla’s en chimpansees van dichtbij.

De stranden van Vejers, Grærup en Mosevrå

  • Vejers strand: Het zuidelijke deel van Vejers Strand is voor gasten bestemd die met de auto tot op het strand willen rijden. Het noordelijke deel van het strand is voor gasten die zonder motorvoertuig het strand bezoeken. Het totale strand heeft wit zand en duinen. Sinds 2001 is een reddingsbrigade actief op het strand.
  • Grærup strand: Zeer rustig gebied met mooi wit zandstrand. Auto’s zijn niet toegestaan. Grærup strand ligt tussen Vejers en Sørsmose.
  • Mosevrå: Het gebied ligt aan de Ho baai. Auto’s niet toegestaan.

Wacht niet langer en boek NU uw vakantiehuis in Vejers!