search

Vakantiehuis in Sjusjøen

Op slechts twee uur rijden van Oslo en 20 minuten van Lillehammer vind je het prachtige Sjusjöen; De absoluut beste langlaufbestemming van Noorwegen. Dit is een gebied in Noorwegen dat bekend staat om zijn sneeuwveiligheid met meestal sneeuw van de late herfst tot ver in de lente. Bezoekers voelen zich onder meer aangetrokken tot het feit dat Sjusjöen 350 kilometer goed geprepareerde skipistes heeft. Sjusjöen ligt op de grens tussen Oppland en Hedmark, in het hart van een enorm netwerk van skipistes. Met een vakantiewoning in Hedmark in dit gebied ben je goed voorbereid op een actieve vakantie. Met een vakantiehuis in Sjusjøen zit je namelijk zo op de piste!

Vakantiehuis in Sjusjøen

 

Waarom een vakantiehuis in Sjusjøen huren?

  1. Vakantiehuis op de belangrijkste langlaufbestemming van Noorwegen
  2. 350 kilometer aan skipistes
  3. Geweldig uitzicht vanaf je vakantiewoning in Sjusjøen
  4. Prachtige vakantiebestemming in winter en zomer
Vakantiehuis in Sjusjøen

 

Sjusjöen - het hele jaar door

Sjusjøen is niet alleen een winterbestemming. Zomer lokt met bijna eindeloze mogelijkheden voor wandelingen of fietstochten. De heuveltoppen van dit landschap zijn niet bijzonder hoog of bijzonder stijl, maar bieden spectaculaire uitzichten.

Sjusjøen

 

Rust uit in een vakantiewoning in Sjusjøen 

In Sjusjøen hebben we een groot aanbod vakantiewoningen in ons aanbod. Ze bevinden zich in het uitgestrekte landschap van bossen, moerassen en heuvels.