search

Vakantie in een vakantiehuis in Tranas

Gezelligheid en ontspanning zijn de wachtwoorden voor de vakantie in Tranas. U krijgt geen spijt van uw verblijf in het vakantieparadijs in het zuidelijke Zweden. Huur prachtige vakantiehuizen in Tranas bij NOVASOL. Tranas ligt aan het meer Sommen in het grensgebied tussen Smaland en Östergötland. Het gebied wordt Sommenbygd genoemd vanwege de centrale ligging van het meer, dat, met een adembenemende scherenkust en honderden eilanden, als aantrekkelijke vakantiebestemming voor groot en klein trekt.

Bij NOVASOL hebben we veel prachtige vakantiehuizen en vakantiewoningen in Tranas bij Sommen. Bij ons kunt u kiezen uit veel typen huizen in verschillende standaarden en prijsklassen. Wij beloven, dat we een passend huis voor u kunnen vinden voor uw verblijf in Zweden.

 

In het gezellige Tranas wordt het leven rond de scherenkust in een rustig tempo geleid. De ziel van de stad is de langste winkelstraat van het land, waar u qua winkelen echt aan uw trekken kunt komen. Behalve ontelbare spannende winkels, zijn hier ook heel veel cafés, galerieën en musea.

In de stad is het ook mogelijk om een duik te nemen. Het meest populair is Hättebadet met midgetgolf, boot- en fietsverhuur, winkels en restaurants. Bezoek ook nabij gelegen attracties zoals de ruïnes van het Brahälla kasteel en het pretpark Astrid Lindgrens Wereld in Vimmerby.