Vakantie in een vakantiehuis in Hamneda

Het kleine stadje Hamneda wacht met gezelligheid en buitenactiviteiten. Geniet van de Smalandse idylle in het zuidelijke Zweden. Bij NOVASOL hebben we vele prachtige vakantiehuizen te huur in en rondom het charmante Hamneda. Heerlijk Hamneda in Smaland is een paradijs voor sportvissers – en voor anderen die op zoek zijn naar een natuurschoon gebied om een gezellige vakantie in een rustig tempo te vieren.

Vier vakantie in Hamneda in vakantiehuizen en vakantiewoningen van NOVASOL. Wij hebben veel verschillende aantrekkelijke huizen te huur in en rondom het Smalandse stadje in het zuidelijke Zweden. Kies uit pittoreske, verlaten boerderijen, goed ingerichte luxe huizen en eenvoudige, houten hutten – wij helpen u graag met het vinden van een passend huis. Met huizen van ons is de vakantie al goed begonnen.

Het charmante Hamneda ligt aan de rivíer Lagan, waar sportvissers de ideale voorwaarden hebben om een goede vangst te doen. De stad ligt aan de doorgaande weg aan de oostelijke oever van de visrijke rivier. Het gebied rondom biedt uitgestrekte bossen, veel overblijfselen uit het verleden en ontelbare glasheldere meren met goede mogelijkheden voor zwemmen en kanoën. Bezienswaardigheden die kunnen genoemd worden: oeroude runenstenen, begraafplaatsen en een kerkruïne.

Met kinderen is het nabij gelegen Laganland Elandenpark een bezoek waard. Hier kunt u onder andere de elanden Oskar en Ulrika ontmoeten, die zich graag laten voeren en fotograferen. Vanuit het stadje kunt u bovendien uitstapjes maken naar de rest van Smaland en de zuidelijke regio met attracties zoals Astrid Lindgrens Wereld en Glasriket.

Koppla av i Hamneda under semestern

Populaire vakantiehuizen - Hamneda

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Hamneda

Loading...