Vakantiehuis in Jönköping

Jönköping ten zuiden van het meer Vättern is al lang geleden met de buurstad Huskvarna samen gegroeid. Samen vormen de twee steden een zeer aantrekkelijke reisbestemming, die prachtig ligt. Er is veel te zien en te doen in het prachtige Jönköping. De moderne handels- en industriestad in Smaland met de vele attracties is een voor de hand liggende keuze voor een reisbestemming voor groot en klein.

Vakantiehuis in Jönköping

Populaire vakantiehuizen - Jönköping

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Jönköping

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Jönköping

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Jönköping

Loading...

Activiteiten in de natuur

Het is voor de hand liggend om te gaan zeilen op het meer Vättern tijdens het verblijf in de prachtige stad. In het charmante havengebied kunt u verse vis eten en misschien plannen om de attracties van de stad te gaan bezoeken. Onder andere kan genoemd worden: goede badplaatsen aan de oevers van het meer, het plaatselijke museum en Tropikhuset met spannende tropische dieren. Maak ook dagtochtjes in het overige Zuid-Zweden, waar u van de oostkust naar de westkust kunt rijden in minder dan 2 uur.

Vakantiehuis in Jönköping huren

Vier vakantie in Jönköping in een van de prachtige vakantiehuizen. Wij hebben veel verschillende typen huizen om uit te kiezen in het gebied. Het is de perfecte utivalsbasis voor de vakantie in Smaland in het zuidoostelijke Zweden. In een van onze huisjes in Jönköping overnacht je in een fantastisch mooi landschap, dicht bij het meer en de natuur, maar tegelijkertijd dicht bij winkels, cafés en attracties.