Vakantiehuis in Markaryd

De voorwaarden voor een ontspannende familievakantie zijn aanwezig in Markaryd. De geweldige natuur laat automatisch de alledaagse sleur verdwijnen. Bij NOVASOL hebben we vele prachtige vakantiehuizen in Smaland in hartje Markaryd. Rood-witte houten huizen, glashelder viswater, eindeloze bossen, ontelbare historische bezienswaardigheden. Het is niet zonder reden, dat het Zuid-Zweedse Markaryd in Smaland een populaire plek is om vakantie te vieren.

Urlaub Markaryd

Populaire vakantiehuizen - Markaryd

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Markaryd

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Markaryd

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Markaryd

Loading...

Waterrijke bestemming

Markaryd in Kronobergs län is niet in de laatste plaats een populaire plek onder sportvissers. Ze komen hier vanwege de rivier Lagan, die door de hele gemeente van het noordoosten naar het zuidwesten stroomt en waar een overvloed aan vis is. De rivier is echter niet aan sportvissers voorbehouden, het is ook een uitstekende plek om te kanoën.

Als je zin hebt in een duik, dan bieden de vele meren van het gebied zich aan met hun glasheldere water – probeer bijvoorbeeld de natuurlijke badplaatsen zoals Klintebadet, Tovhultsbadet en Jetesøen. Als het weer niet meezit, dan is het binnenzwembad van de stad ook een mogelijkheid. Als je zin krijgt in een wandeling, dan kun je één van de vele gemarkeerde natuurpaden van het gebied gaan verkennen. Je kunt ook op elandensafari met de auto door het bos, waar de kans bestaat om heel dicht bij de mooie dieren te komen.

Vakantiehuis in Markaryd huren

Bij NOVASOL hebben we vele aantrekkelijke vakantiehuizen en vakantiewoningen te huur in Markaryd in Zweden, temidden van de ongerepte natuur. Ongeacht of je graag een pittoreske, verlaten boerderij, een goed ingericht, luxe huis of een chalet met een meer eenvoudige inrichting wilt - wij kunnen je  helpen om een passend huis te vinden.