Uitstapjes vanuit uw vakantiehuis in Vaggeryd

Vaggeryd wacht u op met dorpsidylle en prachtig natuur. Ontspan of wees actief – het is allebei mogelijk in het prachtige Vaggeryd in het zuidelijke Zweden. Verblijf goed in heerlijke vakantiehuizen van NOVASOL. In de stad Vaggeryd in Smaland bevinden zich de rood geverfde houten huizen, die we met het klassieke Zweedse landschap associëren. Het schilderachtige dorp ligt temidden van de geweldige natuur en biedt zich aan als een perfecte plek voor een rustige familievakantie.

Vier vakantie in Vaggeryd in het zuidelijke Zweden in vakantiehuizen en vakantiewoningen van NOVASOL. Wij hebben veel verschillende typen huizen in het gebied - kies uit pittoreske, verlaten boerderijen, goed ingerichte, luxe huizen, rustieke, houten hutten enzovoort. Ongeacht waar u voor kiest, de adembenemende natuur ligt voor de deur.

De dorpsidylle in Vaggeryd is omringd door uitgestrekte bossen, die vol staan met plukrijpe bosbessen en paddenstoelen. Hier zijn grote samenhangende gebieden van wildernis en prachtige watervallen. Een voor de hand liggend idee is om de wandelschoenen aan te trekken en het avontuur van de natuur te gaan beleven langs één van de vele gemarkeerde natuurpaden in de bossen. Misschien komt u onderweg een eland tegen.

De vele meren in het gebied nodigen, met hun glasheldere water, uit tot een heerlijke duik. Er zijn veel goede badplaatsen dicht bij de stad. Een groot aantal daarvan heeft faciliteiten zoals toiletten, midgetgolf, een kiosk en een café. Ook sportvissers kunnen hier aan hun trekken komen bij de visrijke meren.

Hyra stuga Vaggeryd  och fantastiska Småland

Populaire vakantiehuizen - Vaggeryd

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Vaggeryd

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Vaggeryd

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Vaggeryd

Loading...