Vakantiehuizen in Lidhult

Feriehus nær sø Lidhult

Vakantiehuizen in Lidhult

Het hele gezin zal genieten van Lidhult. Het Smalandse dorp in het zuidelijke Zweden biedt vredige dorpsidylle en prachtige natuur. Verblijf comfortabel in Lidhult in vakantiehuizen van NOVASOL. De stilte is bijna luidruchtig in Lidhult in Smaland. Het is als het ware de perfecte reisbestemming als u op zoek bent naar een plek voor een rustige vakantie temidden van de fantastische Zweedse natuur.

Vier vakantie in Lidhult in prachtige vakantiehuizen en vakantiewoningen van NOVASOL. Wij hebben veel verschillende soorten huizen te huur in het gezellige dorp in het zuidelijke Zweden – kies uit pittoreske, verlaten boerderijen, goed ingerichte luxe huizen, rustieke, houten hutten enzovoort. Wij helpen u graag met het vinden van een passend vakantiehuis.

Als u een huis bij ons huurt, dan is de natuur net buiten de deur. In Lidhult in Kronobergs län zijn veel klassieke rood geverfde houten huizen en sfeervol Smalandse dorpsidylle. Hier kunt u de ligstoel uitklappen en een ontspannende vakantie vieren ver van de hectiek van alledag met op de achtergrond vogelgezang.

Als u zin hebt in een actieve vakantie, dan zijn de mogelijkheden binnen bereik. Het kleine charmante dorp ligt aan het grote meer Bolmen, waar het voor de hand liggend is om een duik te nemen, te gaan kanoën of misschien de hengel uit gooien om het avondeten proberen te vangen. Het toetje kunt u misschien vinden tijdens een wandeling door het bos langs één van de vele natuurpaden van het gebied met wilde bosbessen en bramen.

Populaire vakantiehuizen - Lidhult

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Lidhult

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lidhult

Loading...