Vakantiehuis in Gislaved

Gislaved biedt Smalandse charme en adembenemende natuur. Het belooft een prachtige vakantie te worden in het zuidelijke Zweden, als de reisbestemming Gislaved is. Bij NOVASOL hebben we vele prachtige vakantiehuizen. Neem een welkome pauze van de hectiek van alledag in het prachtige Gislaved. Hier ben je omringd door uitgestrekte bossen, heldere meren, dorpsidylle, majestueuze bergen en geurende bloemenweiden en de mogelijkheden voor een ontspannende vakantie zijn talloos.

Vakantiehuis in Gislaved

Populaire vakantiehuizen - Gislaved

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Gislaved

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Gislaved

Loading...

Wat te doen?

Safari in de wildernis op de fiets, te voet of op de rug van een IJslands paard. Dat zijn maar een paar van de vele mogelijkheden in Gislaved in Jönköpings län, dat temidden van de ongerepte natuur ligt. Er zijn in totaal 388 meren in het gebied, waar ook het skigebied Isaberg ligt – één van het meest populaire van het land. 's Zomers zijn vissen, zwemmen en kanoën voor de hand liggende activiteiten.

De charmante stad bevindt zich in het gebied, dat Glasriket heet en dat het centrum is van de wereldberoemde glasproductie van het land. Bezoek één van de vele glasblazers en volg het spannende proces - leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Hier kun je ook gunstige inkopen doen - en misschien zelf glas blazen. Als je uitstapjes wilt maken in het overig Smaland, dan is het pretpark Astrid Lindgrens Wereld in Vimmerby een bezoek waard.

Vakantiehuis in Gislaved huren

Bij NOVASOL hebben we vele verschillende vakantiehuizen en vakantiewoningen in Smaland in Gislaved, dat deel uitmaakt van de pittoreske regio Smaland in Zweden. Standaard, luxe, nieuw of oud - we hebben alle typen huizen en zijn in staat om je wensen te vervullen.