Vakantiehuis in Tranas

Tranas ligt aan het meer Sommen in het grensgebied tussen Smaland en Östergötland. Het gebied wordt Sommenbygd genoemd vanwege de centrale ligging van het meer, dat, met een adembenemende scherenkust en honderden eilanden, als aantrekkelijke vakantiebestemming voor groot en klein trekt.

Lei feriehus i Tranås

Populaire vakantiehuizen - Tranås

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Tranås

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Tranås

Loading...

Wat te doen?

Er valt veel te ontdekken in en rond Tranås. In het gezellige Tranas wordt het leven rond de scherenkust in een rustig tempo geleid. De ziel van de stad is de langste winkelstraat van het land, waar je qua winkelen echt aan je trekken kunt komen. Behalve ontelbare spannende winkels, zijn hier ook heel veel cafés, galerieën en musea.

In de stad is het ook mogelijk om een duik te nemen. Het meest populair is Hättebadet met midgetgolf, boot- en fietsverhuur, winkels en restaurants. Bezoek ook nabij gelegen attracties zoals de ruïnes van het Brahälla kasteel en het pretpark Astrid Lindgrens Wereld in Vimmerby. Vanuit je vakantiehuis in Tranås kun je snel de grote haven bereiken, waar dagelijks grote vissersboten worden aangevoerd en grote markten allerlei heerlijk eten bieden. Het is de moeite waard om door de kleurrijke markt te slenteren.

Vanwege het uitgebreide en gevarieerde landschap trekt vooral wandelaars en uitgebreide families aan die niet zonder natuur kunnen. Een vakantieappartement in Tranås is een uitstekend vertrekpunt voor een familie- of actieve vakantie, hier kun je de komende dagen in alle rust plannen en kun je je vrije tijde zelf indelen. Talrijke goed bewegwijzerde wandelpaden, dichte bossen en heldere meren maken een vakantie hier een echt avontuur. Het merengebied Isaberg, evenals het grote meer Sommen en het skigebied Asybacken zijn altijd een bezoek waard.

Naast de vele natuurlijke schoonheden, trekt het toeristen in toenemende mate aan in de aangrenzende gebieden, zoals Vimmerby.

Vakantiehuis in Tranas huren

Je krijgt geen spijt van je verblijf in het vakantieparadijs in het zuidelijke Zweden. Huur een van de prachtige vakantiehuizen in Smaland in het natuurrijke stadje Tranas. Gezelligheid en ontspanning staan centraal tijdens de vakantie in Tranas en dat bereik je het best met het huren en verblijven in een vakantiewoning. Bij NOVASOL hebben we veel prachtige vakantiehuizen in Tranas. Bij ons kun je kiezen uit veel typen huizen in verschillende grootte en prijsklassen. Wij beloven dat we een passend huis voor je kunnen vinden voor je verblijf in Zweden.