Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Groot en uniek aanbod van vakantiehuizen in Duitsland

Bij ons vindt u altijd een passend vakantiehuis in Duitsland. Of u nu een groot landhuis zoekt, een kleine stadsappartement voor twee, of graag verblijft op een vakantiepark, wij bieden veel verschillende accommodaties aan, voor grote en voor kleine prijzen.

Verblijf op een vakantiepark in Duitsland in Scandinavische stijl dat uitstekend gelegen is, zoals bijvoorbeeld TravemĆ¼nde op het schiereiland Priwall. De vakantieparken zijn in heel Duitsland gelegen en bieden zeer verschillende soorten verblijven voor het hele gezin!

Droomt u al lang van een vakantie in een tropische omgeving, maar wilt u niet vliegen? Dan zijn de vakantiehuizen op het vakantiepark Tropical Islands ideaal, u kunt er namelijk met de auto naar toe. Aankomst bij deze vakantiehuizen in Duitsland is mogelijk op iedere weekdag, en ook de lengte van verblijf bepaalt u helemaal zelf. Beleef een fantastische vakantie in Duitsland op dit bijzondere park met tropische faciliteiten.

Breng een bezoek aan de hoofstad van Duitsland en de directe omgeving. Dit gebied, Brandenburg, ontwikkelt zich continu en biedt vele indrukwekkende bezienswaardigheden. Wie tegenwoordig naar Berlijn en Brandenburg reist kan met eigen ogen zien dat hier een nieuw tijdperk voor Duitsland is aangebroken. Wij bieden appartementen in Berlijn en in de provincie Brandenburg, zodat u deze vernieuwende omgeving met eigen ogen kan zien.

In Duitsland kunt u perfect vissen! Ons buurland biedt prachtige rivieren met een goed visbestand. Vanaf Beieren tot aan de Oostzee zijn in de lokale wateren vele vissoorten te vinden. Let u bij het maken van een boeking op het speciale symbool voor visvakantie-huizen. Zo weet u zeker dat u heerlijk kunt vissen in de omgeving van het gehuurde vakantiehuis in Duitsland.

Zoek vakantiehuizen in Duitsland