Vakantiehuis in De Haan

De Haan is een toeristisch oord aan de Vlaamse kust. In dit oord zijn verschillende deelgemeenten opgenomen en liggen verschillende dorpskernen. In De Haan zijn er elk jaar ook verschillende evenementen zoals de zeewijding, de reuzefeesten of de dag van de toerist. Een vakantiehuis in De Haan belooft prachtige natuur. Met bijvoorbeeld het Duinbossenpad verkent u de omgeving van de Duinbossen. Deze 157 hectare aan natuur- en wandelgebied strekt zich uit tussen Wenduine en Vosseslag. Op dit pad wandelt u langs de villawijk, de bossen en uiteraard het strand. Of u loopt de Erfgoedwandelroute. De Haan is aangelegd op basis van de plannen van Joseph Stübben. Zijn principes zijn vandaag de dag duidelijk zichtbaar en zijn ook onderdeel van de unieke charme van de Haan. Hoogbouw in het centrum is dan ook verboden om dit dorpsbeeld te behouden.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - De Haan

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - De Haan

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - De Haan

Loading...

Fietsend of te paard de natuur verkennen

De fietsliefhebbers zitten altijd goed met een vakantiehuis in Vlaanderen, moge dat duidelijk zijn. In de Haan vindt u niet de heuvels van de Ardennen, maar wel prachtige duinen en andere landschappen. Zo is het achterland van De Haan een landschap met oude nederzettingen. De kust biedt ook ongeveer 350 kilometer aan fietsplezier. Met een fietsnetwerkkaart kunt u uw eigen fietsroute uitstippelen en de groene polders of duinen en natuurgebieden fietsen. Uiteraard zijn er ook bossen waar u heerlijk in de schaduw kunt picknicken. Wat de Haan ook uniek maakt zijn de verschillende ruiterclubs en de manege. Als paardrijder is het ook goed mogelijk om door de natuur te draven.

Heerlijk eten met een vakantiehuis in De Haan

De kust in Vlaanderen betekent natuurlijk heerlijke vis en zeevruchten. Ook in de Haan kunt u heerlijk dineren op terrasjes. De Haan biedt verschillende soorten eten, of u nu een snelle hap wil of u luxe wil dineren. Zo is L’Esperance het best beoordeelde restaurant in de regio. Met een plek in de Michelin en winnaar van 2016-2019 van certificaten van uitmuntendheid. Dit Europees restaurant is zeker de moeite waard om te bezoeken vanwege de geweldige maaltijden. Zo worden ze geserveerd met echte liefde voor het vak. Maar een vakantiehuis in België betekent uiteraard ook heerlijke Vlaamse frieten. Met verschillende frituur is het goed mogelijk hier even lekker te genieten van deze lekkernijen. In De Haan is het genieten voor iedereen. U vindt altijd iets wat u lekker vindt om te nuttigen!

De mogelijkheden met een vakantiehuis in De Haan zijn bijna eindeloos. De prachtige natuur en de lange stranden zijn prima te behappen voor de echte natuurliefhebbers. Als wandelaar komt u helemaal aan uw trekken toe met de vele verschillende wandelingen. Als fietsliefhebber is het ook goed mogelijk de nabijgelegen bossen en duinen te verkennen. Er zijn veel fietspaden die u kunt befietsen en de natuur die u vindt, is zeker de moeite waard. Na zo’n mooie dag is het heerlijk genieten met lokale lekkernijen om daarna terug te keren naar uw huisje om van alle comfort te genieten die u gewend bent.