Vakantiehuis in Mechelen

Vakantiehuis in Vianden

Vakantiehuis in Mechelen

Dompel jezelf onder in de charmante stad Mechelen. Het unieke centrum met kleine boetiekjes en restaurants spreekt veel vakantiegangers aan.  Zo huren velen een vakantiehuis in Mechelen om er een weekje door te brengen.

Bezienswaardigheden en activiteiten

In de zomer is suppen op de Binnendijle een leuke optie voor op het water. In Zomerbad de Zuiderbad geniet je vanaf de kade van het uitzicht over het water. Bezoek brouwerijen, maak een boottocht door de stad of ga met een gids op pad om de geschiedenis van de stad te leren kennen. Reis terug naar de Bourgondische tijd van Mechelen 500 jaar geleden. Ga de uitdaging aan en beklim de Sint-Romboutstoren of zoek wat cultuur op met Museum Hof van Busleyden. Zo zie je maar dat bij het huren van een vakantiehuis in Mechelen er genoeg in de omgeving te doen is.

Vakantiehuis in Mechelen huren

Overnachten in de stad doe je het best met een vakantiewoning in Vlaanderen. Zo'n vakantiehuis in Mechelen is vooral ideaal voor gezinnen die met kinderen van dit pareltje willen genieten. De hoeveelheid ruimte en privacy die je krijgt wil je tijdens zo'n vakantie niet missen. De vakantiehuizen zijn uitgerust met alle moderne comfort en bevinden zich in het centrum van Mechelen of in de buurt daarvan. Met zo'n vakantiewoning verblijf je dus in dezelfde luxe en ruimte die je thuis gewend bent. Zo wordt overnachten in Mechelen sowieso een unieke ervaring.