Vakantiehuis in Belgisch Limburg

Het Limburg van Nederland maar dan net iets anders, vind je met een vakantiehuis in Limburg. Hier komen alle wegen samen en staat dit gebied bekend rijk te zijn aan lange fietsroute netwerken, prachtige wandelroutes, gastvrijheid en het eerste Nationale park van Vlaanderen: Nationaal Park Hoge Kempen. In Limburg vind je verschillende pittoreske en bourgondische plaatjes als; Tongeren, Sint-Truiden, Lommel en uiteraard Hasselt en zijn zeker een bezoekje waard vanuit je vakantiewoning in Vlaanderen.

Ontdek België vanuit een vakantiehuis in Limburg

Populaire vakantiehuizen - Limburg

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Limburg

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Limburg

Loading...

Leuke uitstapjes vanuit jouw vakantiehuis in Limburg

Verblijf je met het hele gezin, de complete familie of een uitgegroeide vriendengroep in een groot vakantiehuis in Limburg, dan hoef je je geen zorgen te maken je je  gaat vervelen. In Limburg zijn er verschillende leuke activiteiten te doen voor jong en oud. Zo bevindt zich in Hasselt de indoor speeltuin van Plopsaland, of iets meer in het oosten; Bosrijk. Breng hier een bezoekje aan vanuit je vakantiewoning in Vlaanderen en leer op een bijzondere en amusante wijze de leefstijl van het Belgisch Limburg van vroeger. Limburg staat voornamelijk bekend om haar steenkoolmijnen. Verschillende van deze mijnen zijn te bezoeken, zoals de C-Mine Expeditie in Genk of in het Mijnmuseum in Beringen. Er valt dus genoeg te ontdekken tijdens uw vakantie in een vakantiehuizen in Limburg.

Ontdek de natuur in Limburg

In de nabij omgeving van je vakantiewoning in België vind je altijd wel één van de natuurparken. Nationaal Park De Hoge Kempen in het oosten van België is er daar één van, en herbergt schitterende wandelroutes. Zelfs in België vindt u de Sahara. In het amusante plaatsje Lommel bestaat het natuurgebied vooral uit ruige natuur en zand. Hier is tevens een schitterend meer te vinden dat je eenvoudig kunt bezoeken met een vakantiehuis in België. De veelzijdigheid van België is grenzeloos. Waar we de Sahara nog in het noorden tegen komen, vinden we fruitboomgaarden in en eeuwenoude kastelen in het Zuiden, in de landstreek Haspengouw.

Ontdek Hasselt

De stad Hasselt is eenvoudig bereikbaar wanneer je verblijft in een vakantiehuis in België. In deze hoofdstad kun je heerlijk winkelen in het centrum om vervolgens een heerlijk afzakkertje te pakken. Geniet van het echte Belgische bier in een cafetje op de Grote markt, of thuis op het terras van je vakantiehuis in België. Hasselt biedt ook vele uitgaansgelegenheden en wordt ookwel de “Hoofdstad van de Smaak” genoemd, vanwege de vele horecazaken.

Jouw vakantiehuis in Limburg

Belgisch Limburg ontdek je helemaal op jouw manier tijdens een vakantie een vakantiehuis in Vlaanderen! Boek nu snel één van de NOVASOL vakantiehuizen in Belgisch Limburg en ontdek wat deze natuurrijke provincie jou te bieden heeft.