Vakantiehuis in Brugge

Vakantiehuis in Vianden

Vakantiehuis in Brugge

Brugge, de stad, is een van de grotere steden die Vlaanderen rijk is. De middeleeuwse binnenstad is opgenomen op de UNESCO-werelderfgoedlijst en werd al genoemd in 851 na de plundering van de abdij door Noormannen. De lange geschiedenis van Brugge maakt het een van de leukste plekken in België voor liefhebbers. De stad is dan ook uiteraard veel bezocht door toeristen die juist voor die geschiedenis komen. Ook wordt het ook weleens het "Venetië van het Noorden" genoemd, om maar aan te geven dat Brugge qua water, landschap en architectuur een hele mooie stad is. De omgeving heeft genoeg natuur voor de liefhebbers. Wandelen en fietsen door dit landschap zijn uiteraard hoogtepunt om niet meer te vergeten, met heel veel prachtige wateren. Dus eigenlijk is uw vakantiehuis in Brugge een vakantiehuis in het "Venetië van het Noorden"!

Lopend door de geschiedenis vanuit uw Vakantiehuis in Brugge

Zoals aangegeven een prima stad voor de liefhebber, maar wat doet men daar dan zoal? Neem bijvoorbeeld de Sightseeing Walk Geschiedenis en erfgoed: Door de stad lopen en de geschiedenis en verhalen van een gids horen, het proeven van echte Belgisch bier en chocolade en nog veel meer. Ook zijn honden uiteraard toegestaan en zijn de plekken dicht bij het openbaar vervoer. Het kan zijn dat u dat niet helemaal ligt, wees in dat geval niet gevreesd. In dat geval kunt u ook een workshop chocolade maken volgen in Brugge. U wordt geholpen en door het proces heengeleid, waarna u de chocolade uiteraard mee naar uw vakantiehuis in Brugge mag nemen en daarbij nog het recept zodat u het thuis ook zelf kunt doen. Dus een super leuk uitje voor het hele gezin (wel alleen kinderen vanaf 12 jaar). Brugge biedt zeker voor iedereen wat leuks. Ook heeft het uiteraard de vele moderne winkels die u gewend bent van een vakantiehuis in België, dus een dagje winkelen in Brugge is ook goed te doen!

Eten en drinken zoals in België

Uiteraard worden er ook Beerwalks gehouden. Ga door de verschillende stappen van het proces en uiteraard kunt u ook genoeg bieren te proeven. De tour gaat langs meerdere pubs en brouwerijen om lokaal bier te proeven. U kunt ook nog naar het Choco-Story-museum in Brugge. Hier worden de oude Mexicaanse, die van de Maya's en Azteken, manieren van chocolade maken uitgelegd en leert u hoe verschillende producten gemaakt worden zoals truffels, holle figuren en chocoladerepen. Ook kunt u ook vrij rondlopen en de vele winkels die Brugge rijk is bezoeken. Er is ongelooflijk veel te doen in Brugge dus vanuit uw vakantiehuis in Brugge heeft u heel veel manieren om uw eigen activiteiten te kiezen. U zult elke dag leuke ervaring op kunnen doen.

Waar u ook gaat in Brugge, u zit altijd goed en kunt vele kanten op zonder daar lang voor te hoeven reizen. NOVASOL biedt u een variërende catalogus aan die u naar uw wens aan kan passen om zo ook in België prima uw vakantie dromen uit laten komen!