Vakantiehuis in de Panne

De Panne is een klein dorp aan de Vlaamse kust. De regio is een van de leukste gebieden om te bezoeken voor als je een echte strandliefhebber bent. Niet alleen is het strand ontzettend leuk, er worden ook heel veel verschillende strandsporten beoefenend. Zo zijn er strandraces, waarbij er met zeilwagens over de stranden geracet wordt. En de strandrace op de fiets uiteraard, waar “De Panne Beach Endurance” wordt verreden, een 52 kilometer lange rit over het strand en de omgeving. Tijdens het hoogseizoen is dit  een geweldig strand waar u kunt ook veel watersport kunt beoefenen. Hier vindt u gelijken die ook graag surfen of snorkelen. Er valt dus meer dan genoeg te doen! Het strand is bijzonder lang. Het is ook het breedste strand dat u kunt bezoeken wanneer u een vakantiehuis in Vlaanderen boekt. Er is altijd wel een plek te vinden waar u rustig kunt picknicken of zonnen. Ook wordt het strand elke dag schoon gemaakt in de zomer zodat u zeker kunt zijn dat het altijd net is. Met een vakantiehuis in De Panne kunt u elke dag iets nieuws ondernemen en van het strand genieten.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - De Panne

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - De Panne

Loading...

Een vakantiehuis in de Panne, aan de Vlaamse kust

Natuurreservaat van Westhoek is een mooi stukje duinnatuur. Met haar 340 hectare aan natuur kunt u heerlijk door de duinen wandelen. De verschillende routes bieden genoeg afwisseling om bijna niet uitgekeken te raken. De stuifzand duinen zijn uiteraard heerlijk om door heen te lopen. Dit soort duinen zijn en blijven een unieke aangelegenheid en daarom altijd de moeite waard. Het strand is buiten het hoogseizoen ook heerlijk om over te wandelen. U waait hier prima uit en de lucht boven de zee kan prachtige vergezichten bieden. De Panne zelf heeft ook een mooie geschiedenis. Die vindt u terug in de architectuur van de lokale huizen, daar is goed te zien dat het dichtbij Frankrijk ligt. Zo is het Franse "Bon Vivan" volop aanwezig in het gebied "Dumon" dat bekend staat om haar prachtige villa's en pensions.

Ontzettend lekker eten in de Panne

Aangezien de Panne aan het strand ligt kunt u heerlijk dineren met zeevruchten en vis. In De Panne kunt u bijvoorbeeld kreeft en garnalen eten, die vers voor u bereid worden. In de vele restaurants die De Panne rijk is vindt u veel variatie. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele restaurants waar u heerlijk kunt dineren. Deze restaurants hebben een aangename sfeer en verzorgen heerlijke maaltijden voor u. U kunt ook kiezen voor snelle hap, maar aangezien het een vakantiehuis in België betreft zullen zelfs de snelle maaltijden heerlijk smaken. Er zijn ook genoeg cafés waar u even heerlijk kunt bijkomen onder het genot van wat echte Vlaamse frieten en echt Belgisch bier. De gerechten heeft u voor het uitkiezen dus er zal altijd iets te eten zijn waar u echt aan toe bent. Met een vakantiehuis in de Panne zit u dan zeker goed als u van strand en zee houdt.