Vakantiehuis in Osterode am Harz

Osterode am Harz ligt in een natuurrijke omgeving. Na een actieve vakantiedag ontspan je moeiteloos in je vakantiehuis in Osterode am Harz en geniet je van je welverdiende rust. In de winter geniet je als wintersporter van de rodelbaan, langlaufpistes en wandelpaden.

Ferienhaus Osterode

Wat te doen?

Osterode am Harz biedt een droomachtige omgeving om het dagelijkse leven achter je te laten. Prachtige wandelingen en fietstochten in de zomer en sneeuwplezier in de winter maken Osterode het hele jaar door een vakantieparadijs.  Tijdens een rondleiding door de stad leert u op een leuke manier over de meer dan 800-jarige geschiedenis van de stad.  Osterode is het startpunt van de "Harz Hexenstieg", een 100 kilometer lang wandelpad naar Thale.

Verschillende kasteelruïnes bevinden zich in de directe omgeving van de stad. In de buurt van de stad zijn ook enkele bergruïnes, zoals het oude kasteel en het kasteel van Lichtenstein te vinden. Vanuit je vakantiehuis in Osterode am Harz begin je ontspannen voor een uitstapje naar de omgeving. Richting het zuidoosten bereik je Herzberg am Harz. In Stolberg wacht een ander kasteel op je dat je niet mag missen.

Vakantiehuis in Osterode am Harz huren

Aanbevolen zijn de vakantiehuisjes in Osterode am Harz, die vaak een ruim terras en een grote tuin hebben. Bovendien zijn veel accommodaties uitgerust met internet via Wi-Fi. Je kunt dan de avond afsluiten voor de open haard of in de sauna. Je appartement in Osterode am Harz bied je de privacy die je thuis gewend bent, waardoor je je vakantie in Nedersaksen ongestoord doorbrengt.  Je kunt zo lang slapen als je wilt en een stevig ontbijt nuttigen kan op ieder moment. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht, vooral in de zomer kan de vakantie op het balkon tot laat in de avond worden gebruikt.  De avond kun je comfortabel eindigen in je vakantiehuis in Osterode am Harz.