Vakantiehuis in Bad Bentheim

Bad Bentheim is een bruisende stad net over de Duitse grens. De charme en sfeervolle stad is een ideale vakantiebestemming door de mix van cultuur en natuur.

Vakantiehuis in Bad Bentheim

Wat te doen?

Bad Bentheim is ontzettend veelzijdig. Bezichtig het kasteel, doe een dagje wellness of bezoek een museum. Ook een wandeling of fietstocht door het bos is een fijne dagbesteding. Liefhebbers  van de wellness zitten hier goed op zijn plek; Bad Bentheim mag zich natuurlijk niet voor niks een 'Bad' noemen. Er zijn verschillende sauna's en idyllische buitenbaden, maar ook een prachtig zwemparadijs met glijbanen met een heerlijk buitenbad voor de kinderen. Ook natuurliefhebbers worden enthousiast.

Vakantiehuis in Bad Bentheim huren

Huur een vakantiehuis in Bad Bentheim op het aantrekkelijke landschappel met heuvels, bos en weidevelden. De stad is een lust voor het oog en te ontdekken vanaf een vakantiewoning in Nedersaksen. Met een vakantiehuisje kom je helemaal tot rust en zoek je de spanning op wanneer jij daar zin in hebt. Met de unieke locatie van de vakantiewoningen in bad Bentheim verblijf je bijna altijd tussen de lokale bevolking, waardoor je pas echt dat bekende vakantiegevoel ervaart.