Vakantiehuis in Faßberg

Met een vakantiehuis in Faßberg verblijf je in de buurt van verschillende kleine meren. Natuurliefhebbers halen hier dan ook hun hart op. Maar ook voor een beetje cultuur zit ben je op de juiste plek.

vakantiehuis in Faßberg

Populaire vakantiehuizen - Faßberg

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Faßberg

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Faßberg

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Faßberg

Loading...

Ontdek het historische stadje

Het historische stadje Faßberg heeft een zeer ontroerende historische achtergrond. In het luchtbrugmuseum Faßberg is dit gedocumenteerd en met enthousiasme te bezoeken. De geallieerde luchtbrug, opgericht in 1948, was een gigantische onderneming die een enorme logistiek vereiste en vrienden maakte met voormalige vijanden. De herdenkingsplaats "Luftbrücke Berlin" in Faßberg geeft een indruk van de inspanningen en motieven van de geallieerden om de vrijheid van Berlijn te garanderen.

De omgeving van je vakantiehuis in Faßberg

De Flüggenhofsee ligt op slechts een steenworp  afstand van je vakantiehuis in Nedersaksen. Omringd door een prachtig zandstrand, majestueuze bergen op de achtergrond en gevuld met kristalhelder water, is de Flüggenhofsee een geweldige bestemming voor je vakantie in Faßberg. In de buurt van verschillende fantastische kleine meren heb je ook op elk moment de mogelijkheid om spontaan op warme zomerdagen een verfrissende duik te nemen.  De Flüggenhofsee ligt op slechts een steenworp afstand van je vakantiehuis in Faßberg . Het ligt eigenlijk ook niet ver van de felbegeerde Noordzee! Voor een dagje cultuur rij je naar Bremen of Hamburg.

Vakantiehuis in Faßberg huren

Breng een geweldige vakantie door in een vakantiehuis in Nedersaksen met het hele gezin! In een heerlijk vakantiehuis of appartement in Faßberg beleef je leuke en onvergetelijke momenten! Vanwege de gekozen locatie van onze vakantiehuizen in Faßberg, zijn de huizen ideale vertrekpunten voor tal van bezienswaardigheden en activiteiten.