Vakantiehuis in Ediger

Aan de voet van de steilste wijngaard van Europa wacht u een heerlijke vakantie in een vakantiehuis in Rijnland-Palts . Hier aan de Moezel kunt u uitkijken naar een ontspannende tijd, omringd door pittoreske bergen en de heerlijke wijn. Ediger-Eller is veel meer dan een traditioneel idyllisch wijndorp aan de Moezel. Ingebed in een charmant rivierlandschap en omringd door een majestueuze natuurlijke bergwereld, creëren traditie en moderniteit een succesvol samenspel.

Ferienhaus Ediger-Eller

Bezienswaardigheden

Het is een recreatieparadijs voor waterlopers, sporters en vissers. De Moezelstreek is ideaal voor geweldige wandelingen, of het nu langs de rivier, de wijngaardweg of de omliggende beboste bergen is. Een bijzonder populair wandelpad leidt naar Eltz Castle, een 12e-eeuws kasteel op een heuveltop. Ruige kliffen bieden een adembenemend uitzicht op het sprookjesachtige kasteel, dat kan worden bereikt via een rotsvaste stenen brug. 

Naast de vele sportieve en culturele activiteiten in Ediger-Eller en de regio Calmont, is het de moeite waard om ook meer verre bestemmingen te overwegen. De directe omgeving van Ediger-Eller heeft ook veel te bieden. De nabijgelegen Hunsrück , het uitdagende keizerlijke kasteel Cochem, Burg Eltz of de Vulkaneifel zijn excursies die de moeite waard zijn.

De goede vervoersverbindingen per bus, trein en boot zorgen ervoor dat je ook verre bestemmingen gemakkelijk kunt bereiken, zoals Koblenz, Trier en Luxemburg.

Vakantiehuis in Ediger huren

De regio  met Europa's steilste wijngaard, is een van de mooiste regio's van de hele Moezel. Het nodigt je uit om te genieten van een uitstekende wijn, een uitstekende keuken met regionale producten en  gastvrijheid. Zo voel je je meteen op je gemak in je vakantiheuis in Ediger.