Vakantiehuis in Oberbettingen

Oberbettingen met zijn fantastische locatie in het midden van de vulkanische Eifel, is een waar wandelparadijs. De vulkanische Eifel met zijn gevarieerde landschapsvormen biedt een aantal gevarieerde wandeltochten, zeer dicht bij je appartement in Rijnland-Palts.

Vakantiehuis in Vianden

Activiteiten in Oberbettingen

Oberbettingen met zijn fantastische locatie in het midden van de vulkanische Eifel, is een echt wandelparadijs. De vulkanische Eifel met zijn gevarieerde landschappen biedt een aantal gevarieerde wandeltochten, zeer dicht bij je appartement in Oberbettingen. ietspaden zoals de Maare-Moezel-fietsroute, de vulkaan-fietsroute of de mineraalbronnenroute zijn perfect voor ontspannen fietsen, terwijl het Trailpark met een routenetwerk van 750 kilometer zelfs de meest ambitieuze professional uitdaagt. 

Tijdens je vakantie in Rijnland-Palts kun je de vulkanische Eifel van het geopark bewonderen, die behoort tot de Global Geoparks van UNESCO. In het National Geopark Laacher See kun je de geheimen van de vulkanische formatie ontdekken in de  natuurgebieden van de Eifel. 

Daarnaast is de beroemde wijnroute in de Palts een populaire excursiebestemming. Hier kunt u de prachtige wijngaarden bewonderen op de steile hellingen. Een wandeling met een volgende Wieinprobe is altijd de moeite waard!

Genieten in een vakantiehuis in Oberbettingen

Met een vakantiewoning in Oberbettingen overnacht je in een particulier huis tussen de dorpsbewoners. Geniet vanuit je appartement van het mooie uitzicht in een groene omgeving. Je verblijft dicht bij verschillende dorpjes met winkels en er zijn meerdere wandelroutes in de buurt. Je vakantie in een vakantiehuis in Oberbettingen is bij uitstek geschikt om je batterijen op te laden en je te ontspannen, of je nu op een actieve of ontspannen vakantie bent.