Vakantiehuis in Preischeid

Trakteer jezelf op een welverdiende vakantie in de Eifel met een vakantiehuis in Preischeid! Kies een van onze geliefde vakantiehuizen of appartementen in Rijnland-Palts.

Vakantiehuis in Vianden

Wat te doen?

Mooie steden en dorpen met hun prachtige vakwerkhuizen en oude stadsmuren, zoals in Hillesheim of Bad Münstereifel zijn een bezoek waard tijdens je vakantie. Ook een dagtrip naar Luxemburg is mogelijk! Bovendien is de verscheidenheid aan kastelen en paleizen in de Eifel eindeloos en geeft je meer informatie over de geschiedenis van de regio. Dus het kasteel Eltz of het kasteel Koblez is een spannend bezoek voor jong en oud. 

Het vakantiehuis nodig je uit voor een ontspannen vakantie en biedt de mogelijkheid van uitgebreide boswandelingen of wandelingen door de landelijke omgeving.  Niet ver van je vakantiehuis in Preischeid kun je genieten van unieke natuurlijke spektakels. Over bergen, weilanden en langs rivieren, met mooie uitzichten leer je de Eifel kennen. Natuurlijk zijn deze unieke natuurexcursies ideaal voor een hondenvakantie. Hiervoor adviseren wij speciale huisdiervriendelijke vakantiehuizen

Overnacht in een vakantiehuis in Preischeid

Overnacht tussen de lokale bewoners van Preischeid en geniet van veel pricay met een vakantiehuis. Ervaar een natuurlijke omgeving als geen ander van dichtbij. Het huis waarin je overnacht gebruikt je natuurlijk alleen; er zijn geen andere gasten in het huis. Het is ideaal voor een vakantie samen met het gezin of voor stelletjes, omdat de leefruimte is opgedeeld in onafhankelijke delen.