Vakantiehuis in Schönecken

Breng een lange welverdiende vakantie door in een vakantiehuis in Schönecken. Het is een natuurrijk dorp vlak bij het beschermd natuurgebied Schönecker Schweiz. De huidige gemeente Schönecken, "Flecken" genoemd door haar inwoners, is de combinatie van de twee districten Schönecken en Wetteldorf. Sinds de Middeleeuwen wordt de markt en Burgflecken gekenmerkt door zijn diverse vakmanschapstraditie, en gebruiken.

Vakantiehuis in Schönecken

Populaire vakantiehuizen - Schönecken

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Schönecken

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Schönecken

Loading...

Bezienswaardigheden

Het historische stadje Schönecken ligt met zijn ongeveer 1500 inwoners ingebed in de vallei van de Nims, waar de ruïnes van het kasteel Schönecken "Bella Costa" of "Clara Costa" ongeveer een 800 jaar lange geschiedenis hebben.

Met onze unieke natuurlijke schatten, verschillende natuurgebieden zoals Schönecker Schweiz en het Altburgtal en een botanisch natuurpad zullen natuurliefhebbers rijke mogelijkheden voor recreatie vinden. Orchideeën, verschillende insectesoorten, een jeneverbes heide en kilometers brede wilde knoflookvelden zijn alleen te vinden in Schönecken.

Vakantiehuis in Schönecken

Als je wilt overnachten is er genoeg keuze aan vakantiehuizen in Rijnland-Palts met een middeleeuwse stijl. Ervaar de stad met een vakantiehuis in Schönecken.