Vakantiehuis in Gerolstein

Midden in de gevarieerde vulkaaneifel, tussen de rivierdalen van de Rijn, de Moezel en de Ahr op de grens met Luxemburg en België, ligt het bekende Gerolsteiner Gerolstein is een vakantieoord in de Eifel. Het ligt tussen de rivierdalen van de Rijn, de Moezel en de Ahr op de grens met Luxemburg en België ligt. Met een vakantiehuis in Gerolstein ontdek je de natuurlijke diversiteit van de Eifel. Wie op vakantie gaat naar Gerolstein gaat genieten van rust en vrijheid. Natuur en traditie worden succesvol gecombineerd met elkaar.

Vakantiehuis in Gerolstein

Populaire vakantiehuizen - Gerolstein

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Gerolstein

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Gerolstein

Loading...

Waarom een vakantiehuis in Gerolstein huren?

  1. Wandelparadijs met momenteel 59 wandelroutes

  2. Bezoek natuurhistorisch museum

  3. Ontdek de wijnroute

  4. Overnacht met uitzicht op de Rijn

Wat te doen?

Gerolstein is bij velen bekend vanwege zijn mineraalbron, waaruit het Gerolsteiner mineraalwater wordt gebotteld. In het bezoekerscentrum Gerolsteiner Brunnen kun je alles te weten komen over de Gerolsteiner waterwereld.

Het door de staat erkende kuuroord aan de oevers van de Kyll ligt in het Geo- en Natuurpark Vulkaneifel, waarvan het vulkanische landschap met zijn bizarre rotsformaties en versteende riffen getuigen van de fascinerende geologische geschiedenis van de vulkaaneifel. Tijdens wandelingen en fietstochten wordt het omliggende Gerolsteiner Land met zijn vele kastelen het best bewonderd.

Vakantiehuis in Gerolstein huren

Huur een vakantiehuis in Rijnland-Palts en ontdek de natuurlijke schoonheid van de Eifel. Je hebt bij NOVASOL veel keuze bij het huren van een vakantiheuis in Gerolstein. Gelegen in de nabijheid van de minerale bronnen in het gebied, bieden sommige vakantiewoningen een omgeving die zich focust op rust en ontspanning. Daarentegen beloven de accommodaties aan de rand van Gerolstein veel privacy, vrijheid en natuur. In het hart van de Eifel vind je volledig vrijstaande bungalow s en vakantiehuizen op een rustige locatie of aan de rand van het bos. Deze vakantiewoningen zijn voorzien van alle comfort en hebben meestal een prachtige tuin. Het is ook de ideale accommodatie om je hond mee te nemen. Gerolstein heeft ook veel huisdiervriendelijke huizen te huur.