Vakantiehuis in Piesport

Piesport, de thuisbasis van wijn, en ligt in de prachtige Moezel-vallei, omringd door wijngaarden, weiden en bossen. Direct aan de Moezel, omgeven door bergen en heuvels, versierd met symmetrische wijnstokken, overnacht je met een vakantiehuis in Rijnland-Palts in het prachtige Piesport. Huur een vakantiehuis in Piesport en beleef een onvergetelijke vakantie.

Vakantiehuis in Piesport

Wat te doen in Piesport?

Het idyllische dorpje Piesport is een echt wandelparadijs aan de Moezel. En er is veel te ontdekken aan de oevers van de op een na grootste rivier in Duitsland. 

Het is ook een bekende plaats voor witte wijn. Daarom mag een wijnproeverij tijdens je Moezelvakantie niet ontbreken. Niet ver van je vakantiehuis in Piesport kun je unieke kastelen bezoeken, zoals het beroemde kasteel Eltz, - Koblenz, - Pyrmont of zelfs prachtige kastelen in Koblenz, Bad Bertrich en Lieser. 

De plaats biedt je naast het prachtige landschap een perfecte infrastructuur voldoende winkelmogelijkheden.  Piesport is je ideale vertrekpunt voor excursies in de Romeinse Trier, in het middeleeuwse Bernkastel,  in Groothertogdom Luxemburg, de nationale parken van de Hunsrück of de vulkanen van de Eifel.

Vakantiehuis in Piesport huren

Een vakantiehuis in Piesport met een prachtig uitzicht op de Moezel en Loreley voor het gezin of de hele vriendengroep huur je gemakkelijk bij NOVASOL. Het gezellige en liefdevol ingerichte vakantiehuis heeft genoeg ruimte voor grotere groepen. Je vindt deze vakantiehuizen in het historisch centrum van de stad, in de buurt van de wijngaarden of dicht bij de Moezel. Een vakantiehuis in combinatie met het unieke Moezellandschap maakt je vakantie tot een onvergetelijke ervaring.