Vakantiehuis in Loire Atlantique

Loire Atlantique is een veelzijdige regio waar voor elke smaak wat te vinden is. Het ligt aan de Atlantische Oceaan en biedt een prachtige kustlijn met stranden, baaien, steegjes, beach resorts, jachthavens en uitgestrekte wijngaarden. Meer landinwaarts vind je leuke steden. Ben je op zoek naar een stad met wereldklasse, dan is de oude havenstad Nantes - op vijf na grootste stad van Frankrijk- een bezoek waard. Naast de stad Nantes vind je er vele kleine en middelgrote provinciesteden. De kusten zijn adembenemend mooi en bieden je alle gelegenheid om pootje te baden of kopje onder te gaan in de Atlantische Oceaan.

Loire-Atlantique

Populaire vakantiehuizen - Loire-Atlantique

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Loire-Atlantique

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Loire-Atlantique

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Loire-Atlantique

Loading...

Steden in de omgeving van je vakantiehuis in Loire Atlantique

Verblijf je hier in deze omgeving in een vakantiehuis in Pays de la Loire, dan is het ideaal om de bezoeken die je aan steden en dorpjes aflegt te combineren met het strand. Je vindt diverse mooie stranden in de nabije omgeving en aangezien deze over het algemeen breed zijn is er ook bij warm weer plek genoeg. Uiteraard is het ook geen straf om een dag lekker in of rondom jouw vakantiehuis te verblijven en even helemaal niks te doen. Vakantie is ook om te ontspannen.

Nantes

Verblijf je in een vakantiehuis in Loir Atlantique dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de havenstad Nantes, de hoofdstad van de regio Pays de la Loire. Deze stad is op dit moment één van de belangrijkste invoerhavens van olie en andere grondstoffen van het land. De stad heeft dan ook een flinke industrie. Daarnaast is er een effectenbeurs en is er de Universiteit van Nantes. Deze stamt al uit 1462, werd tijdens de Franse Revolutie opgeheven om precies 500 jaar na de oorspronkelijke aanvang weer open te gaan.