Vakantiehuis in Moutiers-les-Mauxfaits

Vakantiehuis in Moutiers-les-Mauxfaits

Vakantiehuis in Moutiers-les-Mauxfaits

Moutiers-les-Mauxfaits is rijk aan natuur, historisch erfgoed en ligt op minder dan vijftien kilometer van de stranden van Longeville-sur-Mer. Bewonder met een vakantiehuis in Moutiers-les-Mauxfaits de natuurparken en de kustlijn.

Populaire vakantiehuizen - Moutiers-les-Mauxfaits

Diervriendelijke vakantiehuizen - Moutiers-les-Mauxfaits

Vakantiehuizen met zwembad - Moutiers-les-Mauxfaits

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Moutiers-les-Mauxfaits

Bezienswaardigheden

Moutiers komt van "moustier", een oud Frans woord voor een klooster. In het jaar 1000 waren er twee kloosters: St. Michael en St. James.

Bezoek Les Halles: gebouwd in 1765 vormen ze de grote aantrekkingskracht van deze stad. Het is een grote rechthoek van 55 meter bij 25 meter en wordt ondersteund door grote stenen zuilen in Dorische stijl. Het gebouw, zijn kruisboogschutters en zijn zuilen zijn een meesterwerk van harmonie en knowhow. Het grote halfronde pannendak is indrukwekkend.

Bekijk de fontein van Saint-Brix: Deze vind je ook terug in Moutiers, een oude Keltische put genaamd bornu well en een natuurlijke fontein die permanent stroomt.

Sluit je vakantie af met een bezoek aan Kasteel Cantaudière: Dit kasteel vind je op 2 km van het dorp op de weg naar Avrillé. De drie hoektorens, de grachten waarin het kasteel nog steeds wordt in weerspiegeld, de elegante verhoudingen van het gebouw en het sfeer geven dit landhuis een bijzondere aantrekkingskracht.

Vakantiehuis in Moutiers-les-Mauxfaits huren

Met een vakantiehuis in Moutiers-les-Mauxfaits beleef je een rustige, culturele vakantie in Frankrijk. De vakantiehuizen in Pays-de-la-Loire zijn stuk voor stuk geweldig en authentiek.