Vakantiehuis in Saint-Gilles-Croix-de-Vie

De levendige badplaats Saint Gilles-Croix-de-Vie ligt 20 km ten noordwesten van Les Sables d'Olonne en 66 km ten zuid-westen van Nantes. Het ontstond toen de pittoreske vissershaven Croix-de-Vie aan de rechterkant van de rivier en de moderne badplaats Saint Gilles-sur-Vie met zijn mooie strandpromenade aan de linkerkant opbloeide. Met een vakantiehuis in Saint-Gilles-Croix-de-Vie ontdek je een regio met karakter aan zee. De Atlantische kust heeft je zoveel te bieden. Verken de markt of de oude vuurtoren of bezoek een museum.

Vakantiehuis in Saint-Gilles-Croix-de-Vie

Populaire vakantiehuizen - Saint-Gilles-Croix-de-Vie

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Saint-Gilles-Croix-de-Vie

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Saint-Gilles-Croix-de-Vie

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Saint-Gilles-Croix-de-Vie

Loading...

Wat te doen in de de buurt?

Geniet van de vier verschillende stranden in deze rustige havenstad. Of je nu kiest voor het ruime, uitgestrekte strand, het gezinsvriendelijke strand of een van de twee intieme, kleinere stranden, hier aan de Franse Atlantische kust, je kunt je vakantie naar alle wens aanpassen. Leer surfen op de golven met een surfplank in een ontspannen sfeer of begin met zeilen. Op het land nodigen tennisbanen, het skatepark en een midgetgolfbaan je uit om je vakantie in Pays-de-la-Loire tot een bijzondere ervaring te maken.

Vakantiehuis in Saint-Gilles-Croix-de-Vie huren

Gelegen in de buurt van de Atlantische Oceaan en in de prachtige regio Loire-Atlantique, is de plaats een uitstekende keuze voor een ontspannende en opwindende vakantie.  Overnacht in een comfortabel vakantiehuis in Saint-Gilles-Croix-de-Vie, dat populair is voor zijn rust om nog meer van de kinderen en dierenvrienden te genieten. De vakantiehuizen in Pays-de-la-Loire in dit stadje liggen centraal en zo dicht mogelijk bij het stadscentrum met zijn vissershaven, markten, verkeersvrije straten, het zandstrand, winkels en restaurants. Een ideale plek voor jong en oud om een vakantie in Frankrijk te beleven.