Vakantiehuis in Talmont-Saint-Hilaire

Talmont-Saint-Hilaire is een kustplaatsje in Pays de la Loire. Het hoogtepunt van dit stadje is het kasteel Talmont uit de 11e eeuw. Het stadje ligt in een charmante natuur met rotsachtige kust, maar ook met duinen en zanderige baaien. Met een vakantiehuis in Talmont-Saint-Hilaire werp je al snel een blik op de architectonisch en historisch erfgoed.

Ferienhaus Talmont-Saint-Hilaire - Pays de la Loire

Populaire vakantiehuizen - Talmont-Saint-Hilaire

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Talmont-Saint-Hilaire

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Talmont-Saint-Hilaire

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Talmont-Saint-Hilaire

Loading...

Wat te doen?

Talmont-St. Hilaire ligt in het zuiden van de Vendée en is een ideaal startpunt voor tochten tussen de zee en het achterland. Te voet of met de fiets is het zandstrand Veillon of de pittoreske haven snel te bereiken.  Talloze fietspaden leiden door het omliggende kustlandschap met hun uitgestrekte duinen en bossen.

Vakantiehuis in Talmont-Saint-Hilaire huren

Ontdek Talmont St Hilaire als een vakantiebestemming en ga op vakantie met een gezellig vakantiehuisje  Een vriendelijk vakantiehuis voor je vakantie in Talmont-St. Hilaire vind je in Pays de La Loire. Hier kun je comfort, privacy en veel persoonlijke vrijheid verwachten! Met zo'n vakantiewoning in Talmont-Saint-Hilaire aan de Atlantische kust