Vakantiehuis in Pornic

Geniet aan de rand van de Atlantische Oceaan van de zon en ontspan op het geluid van golven of fietstochten met de familie. Met een vakantiehuis in Pornic aan de een kustplaats geniet je ook van de Bretonse kust. Het stadje Pornic ligt in de buurt van Nantes in Frankrijk en is een mooi vakantieparadijs. De betoverende kleine baaien  zijn voor veel vakantiegangers echte blikvangers, die de familiesfeer en de idylle van de regio waarderen.

Urlaub im Ferienhaus in Pornic

Populaire vakantiehuizen - Pornic

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Pornic

Loading...

Wat te doen?

Of je nu een ontspannende vakantie of liever aan buitenactiviteiten doet; Pornic zal jong en oud bekoren. Veel oude kerken verrijken de oude stad met hun oude charme en kunnen door u bezocht worden tijdens je vakantie in een vakantiehuis Pornic. Ook de kleine haven is de moeite waard om te bekijken. Geniet ook van de familiestranden van Bernerieen-Retz of Saint-Michel-Chef. 

Als je meer geïnteresseerd bent in sport, heeft u de mogelijkheid om te golfen, paardrijden, fietsen en vissen. Bezoek visgebieden, zoals Préfailles. Maar ook watersporten zoals duiken, zeilen en surfen zijn natuurlijk mogelijk. Ga daarom surfen in Tharon of St Brevin les Pins. Als je graag naar de bioscoop gaat, kan je dit hier doen, ook casino's en disco's zijn hier in dit kleine stadje, waarvan het gezinsaanbod niet moet worden onderschat. Naast folkfestivals en opendeurdagen organiseert Pornic ook een jaarlijkse carnavalsoptocht, rommelmarkten en andere evenementen.

Vakantiehuis in Pornic huren

Wil je je vakantie doorbrengen in een prachtige omgeving en onafhankelijk in het prachtige Frankrijk? Dan is het aan te raden om een ​​appartement of vakantiehuis in Pornic te huren. Een voordeel van de vakantiehuizen in Pornic is dat je je eigen keuken hebt en zelf kunt koken. Er zijn ook voldoende mogelijkheden om je vakantie vrij in te delen met een van de vakantiehuizen in Pays de la Loire.