Vakantiehuis in Golfo Aranci

Golfo Aranci is een toeristische bestemming op het prachtige Sardinië. Onder de plaatsen om te bezoeken vanaf je vakantiehuis in Golfo Aranci zijn zeker het rotsachtige voorgebergte van Capo Figari, het eiland Tavolara, Molara, Capo Coda Cavallo, het eiland Figarolo en Cala Moresca echte aanraders. Iets noordelijker ligt de Golf van Congianus, het hart van de Costa Smeralda. Golfo Aranci is dan met name een bestemming voor vakantiegangers die extra genieten van de zon, een lekker temperatuurtje en het geweldige uitzicht op zee. Golfo Aranci wordt niet voor niets de "Europese Caraïben" genoemd; het is een waar paradijsje!

Golfo Aranci

Populaire vakantiehuizen - Golfo Aranci

Loading...

Basis van onderzoek

Golfo Aranci is de basis van het centrum voor onderzoek naar dolfijnen, waar onderzoekers van over de hele wereld deelnemen aan verschillende onderwijs- en onderzoeksprojecten. Golfo Aranci is de perfecte plek om studies uit te voeren over de interactie tussen dolfijnen. De economie is vooral gebaseerd op toerisme en visserij, en de horecasector groeit nog steeds. De haven is dan ook een van de drukste op het eiland, dankzij de locatie.

vakantiehuis in Golfo Aranci

Wat te doen in Golfo Aranci?

Hou je van zwemmen in een smaragdgroene zee en witte zandstranden? Dan is een vakantie naar Golfo Aranci de ideale vakantie voor jou.

  • Ga een dagje naar het strand;

  • Ga uit eten in de vele visrestaurants of maak thuis zelf iets klaar in je eigen keuken;

  • Wandel romantisch door de stad en bekijk daarna de zonsondergang;

  • Zwem met dolfijnen.

  • Ontspan in je vakantiehuis

Verrassend vakantiehuis in Golfo Aranci

Eigenlijk wil je je vakantiehuis in Golfo Aranci niet meer verlaten. Daar is het uitzicht, het vakantiehuis en het gebied te mooi voor. Op het terras geniet je in de ochtend van een heerlijk ontbijt met de turquoise zee op de achtergrond. De vakantiehuizen op Sardinië hebben allemaal een eigen keuken, woonkamer en meerdere slaapkamers, zodat je helemaal zelfvoorzienend bent tijdens de vakantie. Na een drukke dag trek je je gewoon weer terug in het huis, en dan zal je de privacy extra waarderen.