Vakantiehuis in Stintino

Stintino ligt op het gelijknamige schiereiland op Sardinië, dat zich uitstrekt naar het eiland Asinara, waar het Asinara National Park gevestigd is. Het bestaat al sinds 1997. Stintino strekt zich uit rond twee baaien en biedt een unieke vakantie in Bella Italia. Overal in Stintino zijn er veel mooie zandstranden, maar de mooiste is waarschijnlijk de "La Pelosa".Je zou denken dat je in het beroemde Caribisch gebied bent en niet op Sardinië. Tijdens de zomermaanden komen veel toeristen naar Stintino om een ​​vakantiehuis in Stintino te huren en te genieten van een onvergetelijke vakantie.

Urlaub im Ferienhaus

Populaire vakantiehuizen - Stintino

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Stintino

Loading...

Vakantiehuizen met uitzicht - Stintino

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Stintino

Loading...

Wat te doen?

De belangrijkste toeristische attractie vanuit je vakantiehuis in Stintino is het La Pelosa-strand, dat uitkijkt over de Golf van Asinara. Vooral vanwege het fijne witte zand en het water wordt hier weerspiegeld in een verscheidenheid van blauwe en turkooise kleuren. Vlakbij dit strand ligt er nog een kleiner strand, La Pelosetta, het eilandje Torre della Pelosa en Isola Piana. Andere stranden zijn Le Saline, Il Gabbiano, L'Ancora, Ezzi Mannu, Pazzona en Punta Negra. Als je van de natuur houdt, kun je de Stagno di Casaraccio en de Stilo di Pilo bezoeken. Beiden zijn erg populair als je verblijft in een vakantiehuis in Sardinië!  Wandeltochten en zelfs paardrijden zijn mogelijk in Stintino. Op deze manier kun je de prachtige natuur van Sardinië ervaren. Het culturele aanbod omvat concerten, musea en tentoonstellingen.

Vakantiehuis in Stintino huren

Een vakantie in een vakantieappartement Stintino is de moeite waard. De accommodaties in Stintino hebben de typische lokale stijl en rust en bieden je alle comfort die je nodig hebt voor je vakantie in Sardinië. De meeste hebben een tuin en, indien je dit wenst, een eigen zwembad. Je kunt gezellige avonden doorbrengen met een glas wijn.