Vakantiehuis in San Teodoro

San Teodoro is een prachtige badplaats op Sardinië. De stranden zijn fantastisch en een bezoekje waard vanaf je vakantiehuis in San Teodoro; Coda Cavallo, Brandinchi Beach en Cala d'Ambra zijn slechts enkele van de vele trekpleisters. Daarnaast kun je op de stranden van San Teodoro vele sporten beoefenen, zoals snorkelen, duiken, kitesurfen en zeilen! Maar San Teodoro heeft niet alleen heldere wateren en warme stranden om zijn bezoekers aan te bieden; het is ook een interessante plaats op cultureel niveau!

San Teodoro

Populaire vakantiehuizen - San Teodoro

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - San Teodoro

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - San Teodoro

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - San Teodoro

Loading...

Wat te zien rondom San Teodoro?

De kust van San Teodoro heeft talloze baaien die worden beschermd door granieten rotsen en omgeven door rijke vegetatie. De stranden zijn gemakkelijk bereikbaar: de meest gewaardeerde zijn La Cinta, Cala d'Ambra, Isuledda, Lu Impostu en Cala Brandinchi. In sommige van deze baaien heeft de natuur bizarre rotsmeesterwerken uitgehouwen, zoals de Tartaruga en de Gallo di Gallura! De eilanden Tavolara en Molara bieden een adembenemend uitzicht! Op korte afstand van San Teodoro ligt Budoni, een prachtige toeristische bestemming met fantastische stranden zoals Cala di Budoni, Cala di Tanaunella, Cala di Portu Ainu en Cala di Baia Sant'Anna.

Vakantiehuis San Teodoro

Rijke geschiedenis

Op zijn grondgebied zijn sporen gevonden die teruggaan tot de verre Preistoria en het is een toeristische bestemming vol geschiedenis. Als je meer wilt weten, kun je ook het Museum van de Zee van San Teodoro bezoeken met je eigen vakantiewoning in Sardinië, een wandeling maken in het historische centrum en de oude monumenten bewonderen, zoals de kerk van San Teodoro, de kerk van Sant'Antonio da Padova en de kerk van Sant'Andrea.

Vakantiehuis in San Teodoro huren

Een vakantiehuis op San Teodoro in Sardinië huren betekent dit prachtige eiland in alle comfort ontdekken! Onze vakantiehuizen in San Teodoro zijn uitgerust met alle comfort en speciaal ontworpen voor je ontspanning, zodat je beter kunt genieten van je verblijf in dit fantastische land! Onze vakantiehuizen hebben ook een ideale ligging, zodat je gemakkelijk al jefavoriete bestemmingen kunt bereiken!