Vakantiehuis in Budoni

Op het grondgebied van Budoni zijn er sporen gevonden van de aanwezigheid van de bevolking al in de Neolithische periode, tussen 4000 en 3000 voor Christus. Deze bestemming is daarom erg oud. Tegenwoordig is het leven bijna volledig gebaseerd op kusttoerisme, in tegenstelling tot vroeger, toen landbouw en vee de belangrijkste sectoren waren. Met een vakantiehuis in Budoni geniet je al snel van een zonnige vakantie met een vleugje geschiedenis! Budoni is een stad van zon, zee en adembenemende landschappen! Budoni ligt een paar kilometer ten zuiden van San Teodoro en deelt zijn prachtige landschap, buitengewone mooie zee en de gastvrijheid van de inwoners.

Budoni

Populaire vakantiehuizen - Budoni

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Budoni

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Budoni

Loading...

Wat te doen vlak bij je vakantiewoning?

Budoni wordt omringd door een overwegend groen landschap, dankzij de aanwezigheid van talrijke waterwegen die afdalen uit de bergen die 900 meter hoogte bereiken. Het water vormt vijvers in de buurt van de stranden, zoals het water in de buurt van het voorgebergte dat Budoni van Porto Ainu scheidt. Het groen van het landschap wordt vervolgens ingenomen door de dennenbossen, zoals het bos bij Baia Sant'Anna, Matta en Penu. Ten noorden van Budoni ligt de toeristenhaven van Ottiolu met zijn prachtige strand van Isuledda.  

Naast de stranden en het smaragdgroene water dat typisch is bij een vakantie op Sardinië, is Budoni ook een zeer sportief oord! Naast voetbal worden hier veel sporten beoefend, van basketbal, volleybal tot karting. Er worden ook verschillende kampioenschappen gehouden, zowel amateur als niet professioneel. 

Het historische centrum van de stad rond de kerk is gewijd aan San Giovanni Battista, de plaatselijke patroonheilige, terwijl de rest van de stad modern is, met spectaculaire kustlijnen en toeristische voorzieningen.

Vakantiehuis in Budoni huren

Ontdek het prachtige stadje Budoni door een vakantiehuis op Sardinië te boeken. Zo'n vakantiehuis in Budoni is voorzien van alle comfort en geschikt om helemaal te ontspannen. Zo begin je zonder zorgen aan je eigen droomvakantie! Er zijn genoeg vakantiehuizen beschikbaar met een uitzicht op zee. En mocht je vakantiehuis iets meer in het binnenland liggen, ben je zo bij het strand.