Vakantiehuis in La Maddalena

La Maddalena verrukt zijn bezoekers als een groene, romantische eilandwereld van het Italiaanse eiland Sardinië. De rotsachtige eilanden met hun prachtige stranden zijn een populaire vakantiebestemming. Tussen de prachtige stranden en historische plekjes zal je je in La Maddalena nooit vervelen tijdens je vakantie!

La Maddalena

Populaire vakantiehuizen - La Maddalena

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - La Maddalena

Loading...

Rijke historie: van Neolithicum tot Bonaparte

Dit gebied wordt door de mens bezocht sinds het Neolithicum. Na de val van het West-Romeinse Rijk in de zeventiende eeuw werd het verlaten en bevolkt toen de herders van de Alta Rocca zich daar vestigden. De stad met dezelfde naam, La Maddalena, werd gebouwd in 1700, ten zuiden van het hoofdeiland. Het eiland moest ook een invasiepoging ondergaan door het Franse leger van Napoleon Bonaparte, maar werd op tijd gestopt door de Sardinische vloot.

De kust van La Maddalena

Zonnige strandvakantie

La Maddalena is een archipel, evenals het gelijknamige eiland dat er deel van uitmaakt en ligt aan de Costa Smeralda in Sardinië. De archipel, die bestaat uit 62 eilanden die samen 180 km kustlijn vormen, is een populaire bestemming in Sardinië voor toeristen dankzij de natuurlijke schoonheid en het kristalheldere water dat lijkt op die van de Caraïben. Deze archipel is opgenomen in de Paros National La Maddalena Archipel. La Maddalena biedt natuurlijk een ruime keuze aan stranden, waaronder Bassa Trinita, Spalmatore en Cala Lunga. Op ongeveer 285 strand baaien toeristen kunnen zwemmen en ontspannen in de zon genieten.

Vakantiehuis in La Maddalena huren

Als je verlangt naar de zee, het zuidelijke landschap en de Italiaanse charme, maak je een goede keuze met het huren van een vakantiehuis in La Maddalena. Een vakantiehuis op La Maddalena zorgt voor een ontspannen vakantie op Sardinië op elk moment van de dag.