Vakantiehuis in Santa Teresa Gallura

Santa Teresa Gallura ligt op het prachtige Italiaanse platteland in Sardinië, in het uiterste noorden van het eiland op een voorgebergte op Sardinië, niet ver van Corsica. Reeds in de Romeinse tijd was het merkbaar belangrijk voor commercieel verkeer. Je kunt hier de invloed van de vroegere volkeren merken in zijn Romeinse plan, samengesteld uit wegen die elkaar op een rechte lijn kruisen. Santa Teresa Gallura is een zeer populaire toeristische bestemming voor een vakantie in Italië en de aantrekkelijke haven is tegenwoordig erg belangrijk. Maar veel strandvakantiegangers bezoeken het noorden van Sardinië om een ​​vakantiehuis in Santa Teresa Gallura te huren.

Santa Teresa Gallura

Populaire vakantiehuizen - Santa Teresa Gallura

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Santa Teresa Gallura

Loading...

Bezienswaardigheden

Naast de stranden is het interessant om de Ferrero-omgeving te zien, bestaande uit ruïnes van de Tweede Wereldoorlog, de archeologische vindplaatsen van Lu Brandali en Sa Testa, die dateren uit de bronstijd, en de prachtige kerken, de kerk van San Vittoria, de kerk van de Madonna del Buoncammino en de kerk van San Tomaso.

Strand van Santa Teresa Gallura

Ideale strandvakantie

De wateren rondom Santa Teresa di Gallura zijn nog steeds rijk aan vissen en zijn daarom populair bij duikers en grote sportvissers, die graag een reis maken naar Sardinië om de zeer grote tonijn en zwaardvis te vangen. Maar Santa Teresa di Gallura staat ook bekend als een bestemming voor fantastische strandvakanties. Er is een overvloed aan sneeuwwit zand en kiezelstranden met pittoresk helder water. Het stadsstrand La Bianca is meer geschikt voor het voorseizoen. Tegenwoordig is het strand een populaire picknickplaats met een meer informeel karakter. In het westen van Santa Teresa di Gallura vindt u prachtige duinen met zandstranden in Cala Vall'Alta en Rena Maggiore.

Vakantiehuis in Santa Teresa Gallura huren

De vakantiehuizen in Santa Teresa di Gallura zijn een optimale manier om een ​​ontspannen en flexibele vakantie te hebben. Laat je betoveren door zorgvuldig uitgekozen en luxe accommodaties met een heerlijke feel-good sfeer voor een luxueuze vakantie. Je verdient iets bijzonders.